Ilyet még nem láttunk: drónok lepik el a balatoni kisvárost

MTI   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk: drónok lepik el a balatoni kisvárost

Ismét várja a látogatókat július elsejétől augusztus végéig Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz. Megújult előadásokkal, drónokkal, ledes látványelemekkel és számtalan meglepetéssel készülnek az idei szezonra.

Drónok a porondon címmel mutat be új produkciót a Richter Flórián Cirkusz szerdától Zamárdiban. Richter Flórián cirkuszigazgató elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat követően július elsejétől ismét várják vendégeiket augusztus végéig Zamárdiban a hét éve megszokott helyen, minden héten keddtől szombatig.

Műsorszámaik közül kiemelte: egyik produkciójukban 10-12 ledes kivilágítású drónt reptetnek majd különböző formációkban a sötétben, élőzenei aláfestéssel. Richter Kevin tíz tagú csoportjával a világ legjobb lovasakrobata műsorát mutatja be, a Flying Michaels légtornászai a kupolában triplaszaltóznak majd, de dél-amerikai bohóc és kutyarevü is szerepel a programok közt.

Megújítják saját előadásaikat is, a lovas szabad idomítás bemutatójában a lovakon ledes látványelemek lesznek. Richter Flórián szerint az utóbbi pár évben a cirkuszművészet Magyarországon reneszánszát éli. Arról is beszélt, hogy meghívást kaptak 2023-as a Monte Carló-i cirkuszfesztiválra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

zamárdi

cirkusz

szórakozás