Rendkívüli élmény és csodás panoráma: nyáresti előadások várnak a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Rendkívüli élmény és csodás panoráma: nyáresti előadások várnak a Balatonnál

A Szigligeti Vár tövében, a Balaton felett épülő, közel ötszáz fős tribün valószínűleg az ország legszebb panorámáját nyújtó színházi lelátója lesz, a hamisítatlan színházi élményről pedig fővárosi és dunántúli színházak népszerű darabjai gondoskodnak majd. Június 26-án a New York-i komédiával, a Centrál színház kultikus darabjával indul a Nyáresti színházi előadások a Szigliget Várudvarban.

A Szigliget Várudvar különleges elhelyezkedésű színpadát a Centrál Színház New York-i komédiája avatja fel június 26-án. A Centrál Színház közel másfél évtizede hódító előadásában Básti Juli, Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter eleveníti meg Woody Allen önironikus gondolatait az életközepi válságról, kapcsolati krízisekről - a szereposztás, a szerző, a rendezés és a helyszín is fergeteges szórakozást ígér.

Szintén a férfi és a nő közötti viszonyokról szóló darabbal érkezik következő héten Kaposvárról a Csiky Gergely Színház: Gyárfás Miklós Tanulmány a nőkről zenés komédiájában a 60-as, 70-es évek legnagyobb slágerei is felcsendülnek.

A programsorozatban a Soproni Petőfi Színház és a Zentai Magyar Kamaraszínház koprodukciója, az Ördögölő Józsiás is színpadra kerül - Tamási Áron tündérmeséje - Szarka Gyula eredeti zenéjével és dalaival - az angyali és démoni erők örök küzdelmét eleveníti meg.

A Játékszín két darabbal érkezik: Rejtő Jenő egyik legszórakoztatóbb regényéből, a Szőke ciklonból Szente Vajk készített színpadi adaptációt, valamint a Hatan pizsamában fergeteges vígjátékával, mely Gálvölgyi János rendezésében kerül színpadra.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Andrew Bergman komédiáját hozza el, a Társasjáték New Yorkban egyszerre tartalmas és kellemes, kacagtató élményt ígér.

Címlapkép: Szigligeti Várudvar

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szigliget