Megint horogra akadt a gigahal: fotón mutatjuk a mázlis horgász szép fogását

HelloVidék   
  Megosztom
Megint horogra akadt a gigahal: fotón mutatjuk a mázlis horgász szép fogását

A Diana és Zoltán Horgásztó és Pihenőpark egyik kuriózuma ez a fekete amur, ami ezúttal meglepetést okozott a rutinos pecásnak.

21,6 kilogramm a súlya Legendának, annak a fekete amurnak, ami negyedik alkalommal akadt Vogel András horgára. A Diana és Zoltán Horgásztó és Pihenőpark egyik kuriózuma a hal, ami ezúttal meglepetést okozott a rutinos pecásnak - számolt be róla a minap a Pecaverzum.

Legenda ez egyike a Diana-tó legnagyobb fekete amurjainak. A nevét Vogel András adta, a horgászvíz egyik tulajdonosa.

Legalább negyven-ötven napot horgászom itt minden évben. Általában azért ülök le pecázni, hogy ezt a halat megfogjam. Most azonban nem kifejezetten rá horgásztam, hiszen tíz napja már sikerült megfognom. Meglepetés volt, hogy ilyen gyorsan újra a kezemben tarthattam

– tudta meg a Pecaverzum Andrástól.

Legendát sikerült videón is megörökítenie egy csapatnak, amelynek tagjai még 2019-ben három napot töltöttek a Diana-tavon:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

pecázás

diana-tó

amúr