Megint horogra akadt a gigahal: fotón mutatjuk a mázlis horgász szép fogását

HelloVidék   
  Megosztom
Megint horogra akadt a gigahal: fotón mutatjuk a mázlis horgász szép fogását

A Diana és Zoltán Horgásztó és Pihenőpark egyik kuriózuma ez a fekete amur, ami ezúttal meglepetést okozott a rutinos pecásnak.

21,6 kilogramm a súlya Legendának, annak a fekete amurnak, ami negyedik alkalommal akadt Vogel András horgára. A Diana és Zoltán Horgásztó és Pihenőpark egyik kuriózuma a hal, ami ezúttal meglepetést okozott a rutinos pecásnak - számolt be róla a minap a Pecaverzum.

Legenda ez egyike a Diana-tó legnagyobb fekete amurjainak. A nevét Vogel András adta, a horgászvíz egyik tulajdonosa.

Legalább negyven-ötven napot horgászom itt minden évben. Általában azért ülök le pecázni, hogy ezt a halat megfogjam. Most azonban nem kifejezetten rá horgásztam, hiszen tíz napja már sikerült megfognom. Meglepetés volt, hogy ilyen gyorsan újra a kezemben tarthattam

– tudta meg a Pecaverzum Andrástól.

Legendát sikerült videón is megörökítenie egy csapatnak, amelynek tagjai még 2019-ben három napot töltöttek a Diana-tavon:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

pecázás

diana-tó

amúr