Hihetetlen programsorozat a Balatonnál: 15 koncerten tombolhatunk a három nap alatt

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen programsorozat a Balatonnál: 15 koncerten tombolhatunk a három nap alatt

Három nap alatt tizenöt koncertet tartanak a második Pocca Pikniken. A levendulaillattal övezett tágas területen a blues, a rockabilly és a dixieland népszerű képviselői lépnek fel, a programot gasztronómiai kínálat és a gyerekprogramok teszik teljessé - közölték a szervezők az MTI-vel. Mások mellett a Bohém Ragtime Jazz Band, a Benkó Dixieland Band, a Wild Rooster, a Mystery Gang, Little G Weevil és a Jambalaya is fellép a Pocca Piknik Fesztiválon. A Balaton-felvidéki Felsőörs külterületén június 30-án és július 1-jén szól a zene.

Július 1-jén rockabilly péntek lesz. A programot az Alma Zenekar kezdi, majd Pribojszky Mátyás blues-történeti előadása után sorrendben a Naked Truckers, Ed Philips & Tha Memphis Patrol, a svéd Wild Rooster, végül 21 óra 30 perctől a Mystery Gang lép színpadra. A zárónapot, július 2-át blues szombattá nyilvánították a szervezők. A program délután Méhes Csaba & The Brass In The Five zenés gyerekelőadásával veszi kezdetét, a koncertkínálatban sorrendben Suba Attila & Soulfool Band, Jumping Matt & His Combo feat. Horváth Ákos, a Little G Weevil Band feat. Tátrai Tibor, végül a Jambalaya szerepel.

A koncertek után késő este mindhárom napon jam session lesz

A gyerekeknek zenei foglalkoztató és játszósarkot alakítanak ki - a belépés 12 éves korig ingyenes. Levendulaszedésre is lesz lehetőség a helyszínen megvásárolt aratótáskába. A szervezők gasztronómiai kínálattal, többek között barbeque-val, sajtokkal és borokkal készülnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pocca piknik

felsőörs

dzsessz

fesztivál

koncertek