Kacsa tévedt a vidéki irodába: el sem hiszed, mit művelt + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Kacsa tévedt a vidéki irodába: el sem hiszed, mit művelt + videó

Vicces jelenet szemtanúi lehettek az emberek tegnap Nyíregyházán. Egy kacsa tévedt be a helyi Tourinform irodába. De lehet, hogy a helyi látnivalók iránt érdeklődött volna? Videón mutatjuk a látogatást.

Különleges vendég sétált be szerdán a nyíregyházi Tourinform irodába. A két lábon totyogó kíváncsiskodó először az állatpark parkolójában nézett szét, majd úgy döntött, válogat egy kicsit az információs iroda prospektusai között.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kacsa

nyíregyháza

tourinform

videó

vadkacsa