Kacsa tévedt a vidéki irodába: el sem hiszed, mit művelt + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Kacsa tévedt a vidéki irodába: el sem hiszed, mit művelt + videó

Vicces jelenet szemtanúi lehettek az emberek tegnap Nyíregyházán. Egy kacsa tévedt be a helyi Tourinform irodába. De lehet, hogy a helyi látnivalók iránt érdeklődött volna? Videón mutatjuk a látogatást.

Különleges vendég sétált be szerdán a nyíregyházi Tourinform irodába. A két lábon totyogó kíváncsiskodó először az állatpark parkolójában nézett szét, majd úgy döntött, válogat egy kicsit az információs iroda prospektusai között.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kacsa

nyíregyháza

tourinform

videó

vadkacsa