Ez aztán a meglepetés: megújul és korlátlan élményekkel bővül a vidéki állatkert

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a meglepetés: megújul és korlátlan élményekkel bővül a vidéki állatkert

Az ország első vidéki állat- és növénykertje és egyetlen klasszikus vidámparkja az ünnepekhez közeledve örömmel mutatja be új típusú éves bérleteit.


 


 

A korlátlan vidámparki kalandok és a sokszínű nagyrendezvények szerelmeseinek jó hír, hogy a mai naptól az intézmény online értékesítési felületén és pénztárában megvásárolható már nemcsak az egész éves állatkerti látogatásra jogosító Sétálóbérlet, hanem újdonságként a még korlátlanabb szolgáltatást nyújtó Élménybérlet és VIP bérlet is.

Az Élménybérlet a megváltásától számítva 365 napig korlátlan számú belépést biztosít a Parkba, ezenfelül a vidámparki szezonban korlátlan játékgép-használatra is jogosít normál nyitvatartási időben. A VIP bérlet mindemellett magában foglalja a külön belépős rendezvények belépődíját és a sorban állás nélküli bejutás lehetőségét is, így birtokában minden kalandot átélhetünk, amit a Park a következő egy évben tartogat.

Mindhárom fajta bérlet remek ajándékként szolgálhat szeretteinknek, hiszen hosszú ideig nyújt felejthetetlen élményeket a hat évtizede generációk közös szórakozását biztosító intézményben.

Címlapkép: Debreceni Zoo

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debreceni zoo

állatkert

ajándék