Ez aztán a meglepetés: megújul és korlátlan élményekkel bővül a vidéki állatkert

HelloVidék   
  Megosztom
Ez aztán a meglepetés: megújul és korlátlan élményekkel bővül a vidéki állatkert

Az ország első vidéki állat- és növénykertje és egyetlen klasszikus vidámparkja az ünnepekhez közeledve örömmel mutatja be új típusú éves bérleteit.


 


 

A korlátlan vidámparki kalandok és a sokszínű nagyrendezvények szerelmeseinek jó hír, hogy a mai naptól az intézmény online értékesítési felületén és pénztárában megvásárolható már nemcsak az egész éves állatkerti látogatásra jogosító Sétálóbérlet, hanem újdonságként a még korlátlanabb szolgáltatást nyújtó Élménybérlet és VIP bérlet is.

Az Élménybérlet a megváltásától számítva 365 napig korlátlan számú belépést biztosít a Parkba, ezenfelül a vidámparki szezonban korlátlan játékgép-használatra is jogosít normál nyitvatartási időben. A VIP bérlet mindemellett magában foglalja a külön belépős rendezvények belépődíját és a sorban állás nélküli bejutás lehetőségét is, így birtokában minden kalandot átélhetünk, amit a Park a következő egy évben tartogat.

Mindhárom fajta bérlet remek ajándékként szolgálhat szeretteinknek, hiszen hosszú ideig nyújt felejthetetlen élményeket a hat évtizede generációk közös szórakozását biztosító intézményben.

Címlapkép: Debreceni Zoo

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debreceni zoo

állatkert

ajándék