Itt az újabb nagy dobás: ezekért a sorsjegyekért állnak sorba most a magyarok

HelloVidék   
  Megosztom
Itt az újabb nagy dobás: ezekért a sorsjegyekért állnak sorba most a magyarok

Különleges ünnepek díszletei mögé rejtette a lehetséges nyereményeket a nemzeti lottótársaság a legújabb sorsjegycsaládjában. A Meglepetés kaparósok az ajándékozás örömét elevenítik fel, és nem mellesleg 25, 50 vagy akár 75 millió forintot is lehet velük nyerni.

Legyen az esküvő vagy születésnap, számos olyan helyzet adódhat, amikor izgalmas és szórakoztató ajándékkal szeretnénk kedveskedni az ismerősöknek, családtagoknak. Ezekre a különleges alkalmakra gondolva bővítette sorsjegyportfólióját a Szerencsejáték Zrt, ezért az új sorsjegyek megjelenése is tükrözi ezt: arany-, ezüst- és bronzszínekben pompáznak.

Az új Meglepetés sorsjegycsalád főjátéka a már jól ismert és népszerű Pénzlift sorsjegy játékmenetét eleveníti fel, ezen felül minden tagja tartalmaz további játékokat, valamint egy bónuszmezőt is. A Kis Meglepetésen 2+1 játék kapott helyet, és akár 7 különböző nyereményt is lekaparhatnak, a fődíja pedig 25 millió forint. A Nagy Meglepetés kaparóson már 3+1 játék várja a szerencsevadászokat 9 lehetséges nyereménnyel, a fődíj pedig 50 millió forint. A legmagasabb, 75 millió forintos jackpottal kecsegtető Óriási Meglepetésen 5+1 játékkal akár 12 különböző nyeremény is elérhető. Azok a szerencsések pedig, akik a bónuszjátékban is remekelnek, sorsjegytől függően megduplázhatják, megtriplázhatják de akár meg is négyszerezhetik a sorsjegyen elért összes nyereményüket.

A nemzeti lottótársaság idén rendhagyó módon, a szóló sorsjegyek mellett 2 alkalommal is háromtagú sorsjegycsaláddal bővíti kaparósainak kínálatát, hiszen a Neon sorsjegyek után már a Meglepetés sorsjegycsalád is elérhetővé vált.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sorsjegy

szerencsejáték

meglepetés

kaparós sorsjegy