Megdöbbentő képek készültek Magyarország éjszakai hőseiről

HelloVidék   
  Megosztom
Megdöbbentő képek készültek Magyarország éjszakai hőseiről

Magyar fotográfusokkal együttműködve különleges mobilfotó-sorozattal mutatja be az éjszaka hétköznapi hőseinek életét a Huawei. A képek exkluzív betekintést adnak három olyan hivatás – kutató-mentők, tűzoltók, polgárőrök – képviselőinek életébe, akik éjszakánként mások biztonságáért, nyugalmáért dolgoznak, akkor is készenlétben állva, amikor a többség az időt pihenéssel, alvással tölti.

Az okostelefonnal készített képeken szereplők többsége önkéntes alapon dolgozik, ellenszolgáltatás nélkül vállalva a munkavégzéssel járó fizikai- vagy mentális terheket. A Huawei által felkért magyar fotográfusok – Chripkó Lili és Rizmajer Antal – mobilfotó-sorozatai izgalmas, akciódús és hangulatos pillanatokon keresztül adnak betekintést a III. kerületi Tűzoltó-parancsnokság, az Országos Polgárőr Szövetség és a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársainak életébe. Az állandó éjszakai készenlétbe, a fizikai állóképességet és mentális erőt igénylő erőfeszítésekbe, a munkával járó kihívásokba, és mások segítésének örömébe.

A kampányhoz használt Huawei P60 Pro készülék Ultra Lighting telefotó kamerája az iparág közel legnagyobb automatikusan állítható fizikai rekesznyílásával, nagy áteresztőképességű lencsecsoporttal és RYYB SuperSensing érzékelővel is rendelkezik. Ezek a fejlesztések gyenge fényviszonyok között is szinte élethű fotók készítését teszik lehetővé, a kamera részletgazdagon képes megjeleníteni a sötétebb területeket is

- írják a közleményben.

Fotók: Chripkó Lili, Rizmajer Antal

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

éjszaka hősei

rendőrség

polgárőrség

kutató mentők

tűzoltók