Óriási bulit csapnak a Balatonnál: Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila is ott lesz

MTI   
  Megosztom
Óriási bulit csapnak a Balatonnál: Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila is ott lesz

Zenefüred címmel július 14-én pénteken több mint egy hónapon át tartó programsorozat kezdődik Balatonfüreden. A fellépők között lesz mások mellett Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila, Zoltán Erika és Dolhai Attila.


 


 

Augusztus 19-ig hét könnyűzenei és musicalkoncerttel várja az érdeklődőket a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ. A Zenefüred nyitóhétvégéjén, július 14-én pénteken Charlie, másnap, szombaton pedig a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái adnak műsort - közölték a szervezők az MTI-vel.

Horváth Charlie műsorának címe: Az légy, aki vagy! A 75 éves énekes, aki a Generállal, a Tátrai Banddel, majd szólóban is rendkívül sikeres lett, a rock, a dzsessz, a blues, a soul és a funky műfajában is otthonosan mozog jellegzetes, rekedtes hangján előadott dalaival. Legutóbbi lemeze, a Mindenen túl 2020-ban jelent meg; mostani turnéja egyfajta összegzése több évtizedes életművének.

Július 15-én a Zenefüred színpadára a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái lépnek. A Magyar Örökség és Hungarikum-díjas 100 Tagú Cigányzenekar tagjai cigány származású muzsikusok, akik a komolyzene mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát is játszanak; zenei világuk átmenet a cigányzene, a komolyzene, a könnyűzene és a világzene között. Az elmúlt évtizedekben számos alkalommal vettek részt közös produkcióban más műfajban tevékenykedő ismert előadókkal, és ezekből a találkozásokból mindig izgalmas, különleges koncertek születtek. Július 15-én a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái vezetésével operettgálát tartanak ismert slágerekkel a Budapesti Operettszínház két művésze, Szendy Szilvi és Peller Károly közreműködésével.

A Zenefüred további nyári programjában augusztus 2-án Tóth Vera, 5-én Kökény Attila és Rakonczai Viktor, 11-én Zoltán Erika, 13-án Dolhai Attila ad koncertet, végül augusztus 19-én a Sissi, a magyar királyné című nagyoperett lesz műsoron.

A Zenefüred koncertjeit a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ fedett szabadtéri színpadán, esős időben pedig az épület sportcsarnokában rendezik meg.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balatonfüred

zenefüred

balaton

fesztivál