A zirci lány őrületes kapása: 80 kilós, kétméteres ragadozóhal akadt a horgára + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
A zirci lány őrületes kapása: 80 kilós, kétméteres ragadozóhal akadt a horgára + Videó

Tíz éve kezdett el horgászni Gombás Petra, az ok nála ugyanaz, mint a legtöbbek esetében: kihívást, egyben megnyugvást okozó kikapcsolódás jelent neki – írja a veol.hu.

Két és fél napot várt rá, éjszakai sötétben fél órát fárasztotta a hatalmas halat Gombás Petra, míg ki tudta fogni - számolt be róla a Veol.

Ahogy írják, tíz éve kezdett el horgászattal foglalkozni Gombás Petra, az oka nála ugyanaz, mint a legtöbbek esetében: kihívást, egyben megnyugvást okozó kikapcsolódás jelent neki.

Másfajta életérzés az ott a víz partján

– fogalmazott, amikor beszéltünk vele legújabb eredménye kapcsán.

Cseszneki származású, zirci horgásztól a lap szintén megtudta, hogy először pontyozott, és amikor a pergetés már jól ment, viszonylag hamar a ragadozókra váltott. Harcsát fogni elmondása szerint nehezebb, mert nem békés hal, élőhalas csalival kell rá pecázni, több idő kivárni, míg horogra akad, kifárasztani ugyancsak tovább tart.

Íme, videón is a nagy kapás:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

nagy kapás

gigahal