Repőlőgéptragédia: megszólalt a börgöndi légiparádé szervezője

HelloVidék   
  Megosztom
Repőlőgéptragédia: megszólalt a börgöndi légiparádé szervezője

A tragédia másnapján most megszólalt a börgöndi légiparád szóvivője, aki úgy fogalmazott, hogy hónapok óta, erejüket megfeszítve készültek a sorrendben 28. Börgöndi Légiparádéra.

Mint ahogyan arról a Hello Vidék is beszámolt szeptember 10-én, vasárnap a börgöndi repülőtéren bemutatórepülés közben zuhant le egy sportrepülőgép. A gép egy parkoló autóra zuhant, ami felrobbant. A balesetben ketten meghaltak.

Szilády Dezső, az Albatrosz Repülő Egyesület elnöke közösségi oldalán azt írta, hogy a bekövetkezett légikatasztrófa miatt a vasárnapi lett az első befejezetlen repülőnap.

Az egyesület tagjai egy emberként, mély megrendüléssel a szívükben fejezik ki együttérzésüket az elhunyt repülősök családtagjai felé, felmérhetetlen súlyú gyászukban osztoznak, az áldozatok emlékét tisztelettel megőrzik.

- hívta fel a figyelmet.

Az elnök kiemele, hogy az egyesület mielőbbi, gyors gyógyulást kíván a tragédia sérültjeinek, felajánlja segítségét és támogatását mindazoknak, akik vétlen áldozatai lettek a bekövetkezett balesetnek. Hozzátette, hogy a tagok továbbra is elkötelezetten dolgoznak azért, hogy a több mint százéves székesfehérvári repülés fennmaradjon és a tragédia után a létesítménnyel együtt tovább fejlődjék.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

tragédia

repülőgép

baleset