Repőlőgéptragédia: megszólalt a börgöndi légiparádé szervezője

HelloVidék   
  Megosztom
Repőlőgéptragédia: megszólalt a börgöndi légiparádé szervezője

A tragédia másnapján most megszólalt a börgöndi légiparád szóvivője, aki úgy fogalmazott, hogy hónapok óta, erejüket megfeszítve készültek a sorrendben 28. Börgöndi Légiparádéra.

Mint ahogyan arról a Hello Vidék is beszámolt szeptember 10-én, vasárnap a börgöndi repülőtéren bemutatórepülés közben zuhant le egy sportrepülőgép. A gép egy parkoló autóra zuhant, ami felrobbant. A balesetben ketten meghaltak.

Szilády Dezső, az Albatrosz Repülő Egyesület elnöke közösségi oldalán azt írta, hogy a bekövetkezett légikatasztrófa miatt a vasárnapi lett az első befejezetlen repülőnap.

Az egyesület tagjai egy emberként, mély megrendüléssel a szívükben fejezik ki együttérzésüket az elhunyt repülősök családtagjai felé, felmérhetetlen súlyú gyászukban osztoznak, az áldozatok emlékét tisztelettel megőrzik.

- hívta fel a figyelmet.

Az elnök kiemele, hogy az egyesület mielőbbi, gyors gyógyulást kíván a tragédia sérültjeinek, felajánlja segítségét és támogatását mindazoknak, akik vétlen áldozatai lettek a bekövetkezett balesetnek. Hozzátette, hogy a tagok továbbra is elkötelezetten dolgoznak azért, hogy a több mint százéves székesfehérvári repülés fennmaradjon és a tragédia után a létesítménnyel együtt tovább fejlődjék.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

tragédia

repülőgép

baleset