Hihetetlen látvány fogadta a parton járókat: halak tucatjai repkedtek a magasban +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen látvány fogadta a parton járókat: halak tucatjai repkedtek a magasban +Videó

“Ritkán látni ilyet a Tiszán” – írta szerdán a szeged365.hu-nak Ádám, aki egy videót is csatolt az üzenete mellé. Mint kiderült, előző hétvégén kapta lencsevégre, amint több tucat busa, valószínűleg valamitől megriadva, a magasba ugrik a vízből, a látvány magáért beszél, olyan, mintha repülni tanulnának a halak.

“Ritkán látni ilyet a Tiszán” – írta szerdán a szeged365.hu-nak Ádám, aki egy videót is csatolt az üzenete mellé. Mint kiderült, előző hétvégén kapta lencsevégre, amint több tucat busa, valószínűleg valamitől megriadva, a magasba ugrik a vízből, a látvány olyan, mintha repülni tanulnának a halak.

Ádám beszámolója szerint Újszegeden, a Tisza-Maros torkolatnál készült a videó.

Busák vonulása látható, ritka jelenség, de ha előfordul, akkor általában az évnek ebben az időszakában szokott. Kiváltó oka hajó, és a kajakosok mozgása volt

- írta a szerkesztőségünknek.

Íme a nem mindennapi látvány:

@szeged365

Ritkán látni ilyet a Tiszán - több tucat busa kezdett "ugrálásba" a vízben, Ádám olvasónk lencsevégre is kapta őket!

♬ eredeti hang – Szeged365 - Szeged365

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

újszeged

halak

busa

tiktok-videó