Hihetetlen látvány fogadta a parton járókat: halak tucatjai repkedtek a magasban +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen látvány fogadta a parton járókat: halak tucatjai repkedtek a magasban +Videó

“Ritkán látni ilyet a Tiszán” – írta szerdán a szeged365.hu-nak Ádám, aki egy videót is csatolt az üzenete mellé. Mint kiderült, előző hétvégén kapta lencsevégre, amint több tucat busa, valószínűleg valamitől megriadva, a magasba ugrik a vízből, a látvány magáért beszél, olyan, mintha repülni tanulnának a halak.

“Ritkán látni ilyet a Tiszán” – írta szerdán a szeged365.hu-nak Ádám, aki egy videót is csatolt az üzenete mellé. Mint kiderült, előző hétvégén kapta lencsevégre, amint több tucat busa, valószínűleg valamitől megriadva, a magasba ugrik a vízből, a látvány olyan, mintha repülni tanulnának a halak.

Ádám beszámolója szerint Újszegeden, a Tisza-Maros torkolatnál készült a videó.

Busák vonulása látható, ritka jelenség, de ha előfordul, akkor általában az évnek ebben az időszakában szokott. Kiváltó oka hajó, és a kajakosok mozgása volt

- írta a szerkesztőségünknek.

Íme a nem mindennapi látvány:

@szeged365

Ritkán látni ilyet a Tiszán - több tucat busa kezdett "ugrálásba" a vízben, Ádám olvasónk lencsevégre is kapta őket!

♬ eredeti hang – Szeged365 - Szeged365

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

újszeged

halak

busa

tiktok-videó