Hihetetlen látvány fogadta a parton járókat: halak tucatjai repkedtek a magasban +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen látvány fogadta a parton járókat: halak tucatjai repkedtek a magasban +Videó

“Ritkán látni ilyet a Tiszán” – írta szerdán a szeged365.hu-nak Ádám, aki egy videót is csatolt az üzenete mellé. Mint kiderült, előző hétvégén kapta lencsevégre, amint több tucat busa, valószínűleg valamitől megriadva, a magasba ugrik a vízből, a látvány magáért beszél, olyan, mintha repülni tanulnának a halak.

“Ritkán látni ilyet a Tiszán” – írta szerdán a szeged365.hu-nak Ádám, aki egy videót is csatolt az üzenete mellé. Mint kiderült, előző hétvégén kapta lencsevégre, amint több tucat busa, valószínűleg valamitől megriadva, a magasba ugrik a vízből, a látvány olyan, mintha repülni tanulnának a halak.

Ádám beszámolója szerint Újszegeden, a Tisza-Maros torkolatnál készült a videó.

Busák vonulása látható, ritka jelenség, de ha előfordul, akkor általában az évnek ebben az időszakában szokott. Kiváltó oka hajó, és a kajakosok mozgása volt

- írta a szerkesztőségünknek.

Íme a nem mindennapi látvány:

@szeged365

Ritkán látni ilyet a Tiszán - több tucat busa kezdett "ugrálásba" a vízben, Ádám olvasónk lencsevégre is kapta őket!

♬ eredeti hang – Szeged365 - Szeged365

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

újszeged

halak

busa

tiktok-videó