Szilveszteri programkavalkád: 7+1 top buli, amit nem érdemes kihagyni

HelloVidék   
  Megosztom
Szilveszteri programkavalkád: 7+1 top buli, amit nem érdemes kihagyni

Nyakunkon az év vége, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rengeteg program várja a szórakozni vágyókat szilveszterkor. Lesz, ahol lemezlovasok fogják szórakoztatni, közönséget, míg máshol óriási lézershow várja a kilátogatókat. Körképünkben megnéztük, mivel készülnek a legnagyobb hazai települések szilveszter alkalmából.

Már lázasan készül minden város azért, hogy a lehető legjobban elkápráztassa a szórakozni vágyókat az év utolsó napján. Az elmúlt évekhez hasonlóan szerencsére idén is számos program várja az érdeklődőket. A legtöbb helyen pedig még fizetni sem kell. Már korábban beszámoltunk az idei év legizgalmasabb vidéki, most következzen az újabb szilveszteri válogatásunk.

Pécs

Idén is izgalmas koncertekkel zárják az évet Pécsett. Számos szuper koncerttel várják december utolsó napján a kikapcsolódni vágyókat a Széchenyi téren. A részvétel ingyenes lesz.

2023. december 31.

  • 20.30 Mehringer
  • 22.30 Mohikán – Bódi László Cipő tributeű
  • 24.00–01.00 DJ sTERBInszky x Mynea

Székesfehérvár

Székesfehérvár idén is jó hangulatú bulit kínál azoknak, akik a belvárosban búcsúztatják az óévet és köszöntik az éjfélkor érkező új esztendőt. A belvárosban december 31-én, vasárnap este nyolckor kezdődik a Fehérvári Szilveszter a Zichy-színpadnál, ahol fellép Kátai Jr., Varning, DJ Embryo és a Discover Band.

2023. december 31.

  • 20.00 Kátai Jr.
  • 21.00 Varning
  • 22.10 Discover Band
  • 23.55 Köszöntő, himnusz
  • 00.10 Discover Band
  • 01.45 DJ Embryo

Szolnok

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén is elindul a Szilveszteri Futás az AURIGA ÉRTE, az Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete és a Gördögök SE közreműködésével. Este pedig igazi retro disco hangulattal várjuk Szolnok lakosságát a Kossuth térre. A felhőtlen szórakozásról DJ Eszenyi és Mr. Rick x DJ Fodor gondoskodik. Mr. Rick A 90-es évek egyik népszerű előadója olyan slágerekkel, mint a Zárjon be a gyár, Szállj, csak szállj vagy a Mambo Italia.

2023. december 31.

  • 10.00 Szilveszteri Társasági futás
  • 23:15 Mr. Rick x DJ Fodor
  • 24:00 Polgármesteri köszöntő, Himnusz - Tűzijáték

Békéscsaba

Békéscsaba szilveszter alkalmából utcabált szervez a Szent István téren, ahol a város polgárai koccinthatnak és áttáncolhatnak az újévbe. Az utcabál este tíz órától hajnali kettőig tart. A hangulatért és a zenéért Dj Mola lesz a felelős. Forraltborral és meleg-, vagy melegen tartó italokkal büfé várja ezen az estén a közönséget. Kérik, hogy a hidegre minden résztvevő készüljön fel. A rendezvényt extrém csapadékos vagy szeles időjárás esetén nem tartják meg.

2023. december 31.

22:00-02:00 DJ MOLA

Héviz

Hévíz idén is várja vendégeit az év utolsó napjára, ahol a család minden tagja megtalálhatja a számára leginkább megfelelő szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget. Hévízen nem csak egy fergeteges bulira kínálkozik lehetőség, de testileg és lelkileg is feltöltődhet.

2023. december 31.

  • 20.00-21.00 óra között: A nagy hazai Kocsonya Kóstoló
  • 21.00-02.00 között DJ Belo gondoskodik a hangulatról
  • 21.30 Singh Viki
  • 23.00 Vastag Tamás
  • 01.00 Bestiák- Retro őrület

Helyszín: Hévízi Termelői Piac

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón minden évben megrendezésre kerül az úgynevezett szilveszteri csergetés, amely több évszázados hagyományon alapul. Az esemény látványos, kellően hangos és vidám, melyet sem a kicsiknek, sem pedig a nagyoknak nem érdemes kihagyni.

2023. december 31.

  • 16:00-19:00 Kalandozó Komédium - Történelmi játékudvar és Mátyás korabeli tüzérségi bemutató
  • 17:00 Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés
  • 18:00 Tűzijáték
  • 18:15 Sipos F. Tamás koncert
  • 19:00 Pop Secret Band

A rendezvények ingyenesen látogathatóak.

Zalakaros

2023. december 31.

Zalakaroson szilveszteri utcabál várja majd idén a látogatókat a Karos Korzón. Többek között fellép DJ CZEGE. A szervezők a hagyományaikhoz híven ismét egy remek hangulatú utcabálra invitáljuk szórakozni vágyókat december 31-én.

Balatonfüred

2023. december 31.

Fergeteges szilveszteri bulival búcsúztatják az óévet Balatonfüreden. Este 21:00-1:00 között a balatonfüredi jégpálya komplexum 3 helyszínén kerül megrendezésre a városi szilveszter változatos zenei élményekkel, DJ-vel, a pálya mellett finom forró italokkal, étel kínálattal.

A Club Helka egy hatalmas Mamma Mia Szilveszteri Show-val készül december 31-én. Ezen a fergeteges estén elhozzák a Mamma Mia film zenei világát és a legnagyobb slágereit. Éjfélkor különleges produkció lesz láthtó, majd hajnalig tartó éneklés és bulizás veszi kezdetét.

A Club Cocomo is szilveszteri bulivar várja a vendégeket, és hozza el a legnagyobb slágereket, hogy áttáncolhassuk magunkat az új évbe.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

szilveszter

programajánló

koncert