Lehozzák nekünk még a csillagokat is: Valentin-napi programözön a vidéki csillagdában

HelloVidék   
  Megosztom
Lehozzák nekünk még a csillagokat is: Valentin-napi programözön a vidéki csillagdában

A Szerelmesek Napja alkalmából, február 17-én különleges zenei programokkal és csillaglessel készülnek a Bükki Csillagda planetáriumában. Hozzuk is a részleteket!

Ezen az estén Lovass Adél költő, író és Veres Zoltán dalszerző duója, a bükkszentkereszti Holló-Hát formáció ad koncertet szerelmes dalokkal fűszerezve a Bükki Csillagda planetáriumában, majd az obszervatóriumban és tiszta idő esetén a teraszon folytatjuk csillagnézéssel a romantikus estét.

Részletek a plakáton:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bükki csillagda

valentin-nap