Lehozzák nekünk még a csillagokat is: Valentin-napi programözön a vidéki csillagdában

HelloVidék   
  Megosztom
Lehozzák nekünk még a csillagokat is: Valentin-napi programözön a vidéki csillagdában

A Szerelmesek Napja alkalmából, február 17-én különleges zenei programokkal és csillaglessel készülnek a Bükki Csillagda planetáriumában. Hozzuk is a részleteket!

Ezen az estén Lovass Adél költő, író és Veres Zoltán dalszerző duója, a bükkszentkereszti Holló-Hát formáció ad koncertet szerelmes dalokkal fűszerezve a Bükki Csillagda planetáriumában, majd az obszervatóriumban és tiszta idő esetén a teraszon folytatjuk csillagnézéssel a romantikus estét.

Részletek a plakáton:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bükki csillagda

valentin-nap