Itt a bejelentés: lefújták a népszerű vidéki fesztivált

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: lefújták a népszerű vidéki fesztivált

Története során először fordul elő, hogy elmarad a zalai Margófeszt, a már értékesített bérletek árait visszatérítik.

A szervezők Facebook-posztjában azt írják, higy négy évvel ezelőtt indították Szentgyöngyváron a Balaton környéki fesztivált, amely évről évre növekedett, azonban idén olyan nehézségekbe ütközött, amelyek ellehetetlenítették a folytatást.

Sok-sok tervünk volt, szuper fellépőkkel és kempinggel, de elegendő támogatás hiányában nem tudjuk azt a színvonalat, minőséget tartani, amit a Margóktól elvárunk, és amit a Margófeszt látogatóinak nyújtani szeretnénk. Nehezen, de úgy döntöttünk, hogy a zalai Margófesztet, bármennyire is szeretjük, most nem rendezzük meg

- írták.

Hozzáteszik, a Margó további programjait nem érinti az ügy. A szervezők azt is megosztották, hogy a már megvásárolt bérletetek és kempingbérlet árát visszatérítik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

kultúra

fesztivál

program