Az ország legjobb séfjei mind itt főznek: Gourmet fesztivált tartanak a debreceni Nagyerdőben

MTI   
  Megosztom
Az ország legjobb séfjei mind itt főznek: Gourmet fesztivált tartanak a debreceni Nagyerdőben

A cívisváros finomságainak és a város borainak bemutatójával kezdődött meg péntek délután a vasárnapig tartó 8. Debrecziner Gourmet Fesztivál a debreceni Nagyerdőben - közölték a szervezők.

A közleményben kiemelik, az ország legkiválóbb éttermei és séfjei az idén újra összejönnek a cívisvárosban, hogy bemutassák, hol tart ma a gasztronómia csúcsa Magyarországon.

A Stílusos Vidéki Éttermiség gasztronómiai szövetség és Debrecen legjobb éttermei mellett vendégkiállítóként sztárséfek is bemutatkoznak a Nagyerdőben június 14. és 16. között.

Fine dining éttermek, bisztrók, food truckok kínálnak ínycsiklandó falatokat, izgalmas textúrákat és különleges alapanyag-párosításokat, de desszertek, kézműves sörök, minőségi borok és formabontó koktélok is várnak a látogatókra - jelezték, hozzátéve, hogy a 2018-ban alapított Debrecziner Gourmet-díj idén is gazdára vár, amit a rendezvényre kilátogató vendégek szavazatai alapján vihet majd haza a legjobb kiállító.

Az idei fesztiválon a négy alapelem, a tűz, a víz, a levegő és a föld kerül terítékre. Az elemekhez számos motívum, szín, állat, vagy akár az évszakok váltakozása is kapcsolódhat - vélik a szervezők.

A fesztivál szombati és vasárnapi estjén népszerű előadók lépnek fel: Palya Bea szombvaton, DJ Németi és a Zaporozsec vasárnap zenél majd.

A rendezvényen a futballrajongók a hétvége összes mérkőzését megtekinthetik: a kényelmes babzsákokkal és 5x3 méteres kivetítővel berendezett Krones Fan Zone-ban várják a fesztiválozó drukkereket - jelezték.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

nagyerdő