Ezt kár lenne kihagyni: programokban nem lesz hiány idén nyáron se a Mátrában, mutatjuk a részleteket

MTI   
  Megosztom
Ezt kár lenne kihagyni: programokban nem lesz hiány idén nyáron se a Mátrában, mutatjuk a részleteket

Kilenc erdei helyszínen koncertekkel, szakvezetéses erdei sétákkal, kiállításokkal várja az érdeklődőket június 29-től július 7-ig a Muzsikál az erdő.

A résztvevők bejárják a Mátra erdőségeit a cseres tölgyes zónától a hegyvidéki bükkösökig. A programok között szerepelnek klasszikus, népzenei, világzenei és dzsessz-koncertek, amelyeken ismert előadók és a helyi művészek lépnek közönség elé.

A résztvevők megismerkedhetnek a fenntartható gazdálkodás példáival, valamint tudományos ismeretterjesztő előadásokon bővíthetik tudásukat az erdő és a természetvédelem témakörében. Hagyományosan a rendezvényhez tartoznak a természethez kötődő Muzsikál az erdő fotó-, irodalom- és gyermekrajz-pályázatok, a napok zárásaként pedig alkalom nyílik kötetlen beszélgetésekre, a vendéglátó település megismerésére.

A Muzsikál az erdő összművészeti rendezvénysorozat 2003-ban indult, az elmúlt húsz év során több mint kétszáz magyarországi és határon túli helyszín adott otthont a programoknak, és csaknem 1200 esemény valósult meg mintegy 6 ezer fellépő közreműködésével.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

mátra

program

koncert