Iskolások figyelem! Indulnak a vándor túrák a magyar erdőkbe, ezt kár lenne kihagyni

HelloVidék   
  Megosztom
Iskolások figyelem! Indulnak a vándor túrák a magyar erdőkbe, ezt kár lenne kihagyni

2024-ben az Erdei Vándortábor Programnak köszönhetően több mint 5000 felső tagozatos és középiskolás diák ismerheti meg a hazai erdők varázslatos világát és a környező települések történelmét.

Az Országos Erdészeti Egyesület szervezésében és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásával idén nyolcadik éve táboroznak erdei vándorok a magyar erdőkben. Az egyhetes turnusok első csoportja június 20-án, csütörtökön indul útnak

A Programot koordináló Országos Erdészeti Egyesület számára óriási visszajelzés, hogy az új jelentkezők mellett évről-évre nő a visszatérő táborozók száma. Ez azt bizonyítja, hogy az Erdei Vándortáborok kiemelt helyet foglalnak el a diákok és tanáraik nyári programjában.

Az erdei vándorok továbbra is 12 útvonal közül választhattak táborhelyszínt: a Bakony, a Börzsöny, a Bükk, a Mátra, a Mecsek, a Pilis, a Vasi-hegyhát, a Vértes, a Zemplén, a Zselic, a Dél-Zala és a Balaton-felvidék erdei augusztus közepéig rengeteg élménnyel várják a diákokat. Az egyes útvonalakon a területileg illetékes állami erdőgazdaságok segítik a táborozás élményét feledhetetlenné tenni.

Ez a játék nemcsak szórakoztató, de fejleszti a koncentrációt, a koordinációs készségeket és a stratégiai gondolkodást is. A természet közelsége, a mozgás és a játék kombinációja különleges élményt nyújt minden résztvevő számára.

Az Erdei Vándortáborok sikerességét bizonyítja a 185 újonnan képzett gyalogos vándortábor-vezető, akikkel már több, mint 1700 képzett táborvezető biztosítja a programok zökkenőmentes lebonyolítását és a diákok önfeledt táborozását.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

erdő

program

iskolások