Cukiságbomba: újabb lakóval bővült a vidéki állatkert

HelloVidék   
  Megosztom
Cukiságbomba: újabb lakóval bővült a vidéki állatkert

Újabb kis jövevény születéséről számolt be a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium.

Június 17-én a Pécs Zoo fókapárja, Donka és Bonifác lettek egy tüneményes fókababa büszke szülei, július elején pedig Avarka és Brutus, az állatkert bölénypárja lett gazdagabb egy kis csemetével, aki egy üszőborjú, és hamarosan lehetőség lesz segíteni a neve kiválasztásban az állatkert közösségi oldalán - írja a bama.hu.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

állatkert

pécs

születés