Kicsik figyelem! Elérkezett a várva várt nap, kezdetét veszi a Cirkuszok Éjszakája

HelloVidék   
  Megosztom
Kicsik figyelem! Elérkezett a várva várt nap, kezdetét veszi a Cirkuszok Éjszakája

Országszerte 12. alkalommal kerül megrendezésre a Cirkuszok Éjszakája, amelyre a 30 éves Magyar Nemzeti Cirkusz különleges, kibővített előadással készül Balatonlellén.

Mai nappal veszi kezdetét a cirkuszművészet legnagyobb hazai programsorozata, a Cirkuszok Éjszakája. A 30 éves Magyar Nemzeti Cirkusz idén három napon keresztül, július 11-13. között igazi fesztiválhangulattal várja a nézőket Balatonlellére. Napközben cirkuszi parádéra és felvonulásra, este pedig a 30 éves jubileum című gálaműsorukra várják a nézőket.

A Richter család nevével fémjelzett Magyar Nemzeti Cirkusz társulata nyári rezidenciáján, Balatonlellén a délelőtt folyamán 11:00 órától látványos cirkuszi felvonulást tart a városközpontban, egészen a Balaton partig vonulnak, ahol mobil porondon tartanak ízelítőt az esti műsorukból.

A több mint 2 órás, világszínvonalú jubileumi gálaműsor szelekciójába a Monte-Carlói Cirkuszfesztivál és a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany-, Ezüst-, és Bronz-díjas világszámai kerültek be. A Kubai Állami Cirkusz artistái oroszrúd produkcióval szerepelnek, de többszörösen díjazott papagáj revű is érkezik a Nemzeti Cirkusz manézsába. Ifj. Richter

József cirkuszigazgató a családi hagyományokhoz híven lovas produkciókkal kápráztatja el a közönséget, csoportjával a hungarikumnak nyilvánított zsoké szám mellett fríz és arab telivérek szabadidomítását mutatja be a porondon. A Cirkuszok Éjszakáján az előadások előtt nyílt porondlátogatást és felvezető programokat tartanak, az esti extra kibővített gálaműsorban pedig hazai hírességek is feltűnnek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

balatonlelle

cirkusz

program