Csoda Szarvason: gyönyörű videó készült a békési kisvárosról

HelloVidék   
  Megosztom
Csoda Szarvason: gyönyörű videó készült a békési kisvárosról

Különleges hangulatú imázsfilmet készített a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum, amely a hétvégén jelent meg a világhálón, s a Facebookon már 12 ezer megtekintése volt.

A múzeumi reklámfilmek nagyrészt tárlatokat, kiállításokat szoktak bemutatni – ez a film azonban sok szempontból más. A Tessedik Sámuel Múzeum új kiállításának koncepciójához illeszkedve hangulatokat, érzelmeket villant fel. Ezt alapozzák meg a filmben Szarvas lenyűgözően szép, érzelmi hátteret nyomatékosító helyszínei.

Különleges módon magát a múzeumot is csak nonverbális érzelmi impulzusokkal és a most készülő kiállítás legkülönlegesebb tárgyainak felvillantásával mutatja be a film – hiszen a cél nem pusztán annyi, hogy az érdeklődők felkeressék a múzeumot, hanem hogy mindenki megtalálja Szarvason a csak Neki szóló „igazit”.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

imázsfilm

országimázs

tessedik sámuel múzeum