Csoda Szarvason: gyönyörű videó készült a békési kisvárosról

HelloVidék   
  Megosztom
Csoda Szarvason: gyönyörű videó készült a békési kisvárosról

Különleges hangulatú imázsfilmet készített a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum, amely a hétvégén jelent meg a világhálón, s a Facebookon már 12 ezer megtekintése volt.

A múzeumi reklámfilmek nagyrészt tárlatokat, kiállításokat szoktak bemutatni – ez a film azonban sok szempontból más. A Tessedik Sámuel Múzeum új kiállításának koncepciójához illeszkedve hangulatokat, érzelmeket villant fel. Ezt alapozzák meg a filmben Szarvas lenyűgözően szép, érzelmi hátteret nyomatékosító helyszínei.

Különleges módon magát a múzeumot is csak nonverbális érzelmi impulzusokkal és a most készülő kiállítás legkülönlegesebb tárgyainak felvillantásával mutatja be a film – hiszen a cél nem pusztán annyi, hogy az érdeklődők felkeressék a múzeumot, hanem hogy mindenki megtalálja Szarvason a csak Neki szóló „igazit”.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

imázsfilm

országimázs

tessedik sámuel múzeum