Csoda Szarvason: gyönyörű videó készült a békési kisvárosról

HelloVidék   
  Megosztom
Csoda Szarvason: gyönyörű videó készült a békési kisvárosról

Különleges hangulatú imázsfilmet készített a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum, amely a hétvégén jelent meg a világhálón, s a Facebookon már 12 ezer megtekintése volt.

A múzeumi reklámfilmek nagyrészt tárlatokat, kiállításokat szoktak bemutatni – ez a film azonban sok szempontból más. A Tessedik Sámuel Múzeum új kiállításának koncepciójához illeszkedve hangulatokat, érzelmeket villant fel. Ezt alapozzák meg a filmben Szarvas lenyűgözően szép, érzelmi hátteret nyomatékosító helyszínei.

Különleges módon magát a múzeumot is csak nonverbális érzelmi impulzusokkal és a most készülő kiállítás legkülönlegesebb tárgyainak felvillantásával mutatja be a film – hiszen a cél nem pusztán annyi, hogy az érdeklődők felkeressék a múzeumot, hanem hogy mindenki megtalálja Szarvason a csak Neki szóló „igazit”.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szarvas

imázsfilm

országimázs

tessedik sámuel múzeum