Kiadták a figyelmeztetést: hajtóvadászat indul, itt most inkább ne kirándulj!

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: hajtóvadászat indul, itt most inkább ne kirándulj!

Annyira túlszaporodtak a vadállatok Kőszegi-hegységben, hogy a Szombathelyi Erdészeti Zrt. állományszabályozó vadászatot tart november 30. és december 2. között - szúrta ki a HelloVidék a szervezet Facebook oldalán.

Az erdészet felhívása szerint a vadkárok mérséklése érdekében a Kőszegi-hegység területén, Kőszeg, Bozsok, Velem és Cák környékén november 30-án és december 1-én, december 2-án pedig Szentpéterfa községhatárában állományszabályozó vadászat várható reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. felhívja a lakosság és a látogatók figyelmét, hogy az időszakban fokozott figyelemmel közlekedjenek, és mellőzzék a felhívásban szereplő területek látogatását. A teljes poszt itt olvasható:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadkár

vas megye

vadászat

vadállat

kőszeg

velem

cák

bozsok

szentpéterfa

őz

szarvas