Kiadták a figyelmeztetést: hajtóvadászat indul, itt most inkább ne kirándulj!

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: hajtóvadászat indul, itt most inkább ne kirándulj!

Annyira túlszaporodtak a vadállatok Kőszegi-hegységben, hogy a Szombathelyi Erdészeti Zrt. állományszabályozó vadászatot tart november 30. és december 2. között - szúrta ki a HelloVidék a szervezet Facebook oldalán.

Az erdészet felhívása szerint a vadkárok mérséklése érdekében a Kőszegi-hegység területén, Kőszeg, Bozsok, Velem és Cák környékén november 30-án és december 1-én, december 2-án pedig Szentpéterfa községhatárában állományszabályozó vadászat várható reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. felhívja a lakosság és a látogatók figyelmét, hogy az időszakban fokozott figyelemmel közlekedjenek, és mellőzzék a felhívásban szereplő területek látogatását. A teljes poszt itt olvasható:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadkár

vas megye

vadászat

vadállat

kőszeg

velem

cák

bozsok

szentpéterfa

őz

szarvas