Kiadták a figyelmeztetést: hajtóvadászat indul, itt most inkább ne kirándulj!

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: hajtóvadászat indul, itt most inkább ne kirándulj!

Annyira túlszaporodtak a vadállatok Kőszegi-hegységben, hogy a Szombathelyi Erdészeti Zrt. állományszabályozó vadászatot tart november 30. és december 2. között - szúrta ki a HelloVidék a szervezet Facebook oldalán.

Az erdészet felhívása szerint a vadkárok mérséklése érdekében a Kőszegi-hegység területén, Kőszeg, Bozsok, Velem és Cák környékén november 30-án és december 1-én, december 2-án pedig Szentpéterfa községhatárában állományszabályozó vadászat várható reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. felhívja a lakosság és a látogatók figyelmét, hogy az időszakban fokozott figyelemmel közlekedjenek, és mellőzzék a felhívásban szereplő területek látogatását. A teljes poszt itt olvasható:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadkár

vas megye

vadászat

vadállat

kőszeg

velem

cák

bozsok

szentpéterfa

őz

szarvas