Mutatjuk, hogyan vonatozhatsz kedvezményesen a FeHoVa-ra

HelloVidék   
  Megosztom
Mutatjuk, hogyan vonatozhatsz kedvezményesen a FeHoVa-ra

A MÁV-START és a GYSEV február 7-től 10-ig 50 százalékos alkalmi kedvezményt nyújt a fővárosban megrendezett FeHoVa nemzetközi kiállításra utazóknak Budapestre, a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, Kelenföld és Kőbánya felső állomásra, illetve Zugló megállóhelyre.

A kedvezmény belföldi utazásra, másodosztályon vehető igénybe, az első kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat is meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton – e-ticketként, otthon nyomtatott jegyként, Vonatinfó alkalmazással – nem vásárolható meg.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával – azzal a korlátozással, hogy a visszautazást legkésőbb február 11-én éjfélig be kell fejezni.

A kedvezményes retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik. Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése – a rendezvény nyitvatartási idejében – a passzázson, a III. fogadócsarnok előtt lévő mobilpénztárnál lehetséges.

A FeHoVa a térség legjelentősebb vadászati kiállítása és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő esemény. A rendezvény a szakmai bemutatkozások és találkozók, valamint az évről évre visszatérő népszerű programok mellett 2019-ben is számos újdonsággal fogadja a látogatókat; a középpontban a különleges trófeabemutatók, a sportfavágóverseny, valamint a sokszínű horgászprogramok állnak. Bővebb információ és jegyvásárlás: www.fehova.hu.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fehova

kiállítás

máv

gysev

utazás