Ezt a kártyát érdemes kijátszani: több száz kedvezményre jogosít fel

MTI   
  Megosztom
Ezt a kártyát érdemes kijátszani: több száz kedvezményre jogosít fel

Dunamente Kártyát vezetnek be május elsejétől öt Komárom-Esztergom megyei, valamint a Révkomkárom és Párkány között működő szlovák turisztikai szervezet együttműködésével - közölte a megyei közgyűlés elnöke.

Popovics György a Duna-Gerecse Megyei TDM Kft. tulajdonosainak képviselőjeként elmondta, a határon átnyúló rendszerben 150 helyen vehetnek igénybe kedvezményeket azok a látogatók, akik a programban szereplő 30 szálláshely valamelyikén legalább két éjszakát eltöltenek.

A legnagyobb érdeklődésre számot tartó helyszínek között található a komáromi Monostori erőd és a Klapka György Múzeum, az észak-komáromi Öregvár, a tatai Kuny Domokos Múzeum, a patfürdői strand és a Lábatlan-Karva révátkelő. A kedvezményeket nyújtó partnerek főbb csoportjai a múzeumok és egyéb kulturális bemutatóhelyek, a fürdőzés és wellness témakörben működő szolgáltatók, valamint a vendéglátóhelyek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

szórakozás

kedvezmény

dunamente card

tömegközlekedés

múzeum

belépő ingyenes