Kiderült, mennyi pénzből újul meg az egri vár

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült, mennyi pénzből újul meg az egri vár

Megvan a felújításra kiírt tender nyertese. Az egri vár turisztikai célú fejlesztésére 1 milliárd 237 millió forintos ajánlat lett a befutó - közölte a napi.hu.

A portál szerint a nyílt tender eredményét a két ajánlatkérő, a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. és a Dobó István Vármúzeum tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben, mely szerint a helybeli Imola Konstrukt Építőipari Kft. nyerte meg a tendert. Az egri vár turisztikai fejlesztésére 1 milliárd 237 millió forint jut, a becsült ellenérték 953 millió forint volt. A projektet az uniós Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) finanszírozza.

A felújítás kötelező részei a déli fogadóépület, a Varkoch Kapu, valamint az ágyúdomb lesznek, ám az ajánlatkérők az Ispotály pince, a déli belső várfal, a Hyppolit kapu, a déli kapubejárat és kistámfal, valamint a déli falszoros felújítását is kérhetik opcionálisan.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

egri vár

felújítás

pályázat