Atyaég! Millimétereken múlt ennek a két kecskeméti gyereknek az élete + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Atyaég! Millimétereken múlt ennek a két kecskeméti gyereknek az élete + VIDEÓ

Millimétereken múlott a tragédia Kecskeméten, egy gépkocsivezető majdnem elütött két szabályosan közlekedő lányt, az esetet a térfigyelő rendszer rögzítette. A sofőrt az utca végén már várták a rendőrök, a szabálysértési hatóság még aznap eltiltotta az autóst a járművezetéstől - írja közleményében a police.hu.

A rendőrségi portál szerint a Zebra terv elnevezésű – baleset-megelőzési – országos kampány keretén belül 2019. május 14-e és 17-e között Bács-Kiskun megyében is a gyalogos-átkelőhelyek környékén kiemelt rendőri jelenlétre számíthatnak az arra közlekedők.

Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában 2019. május 15-én 15 óra 13 perckor egy gépkocsivezető majdnem elütött két szabályosan közlekedő lányt, az esetet a térfigyelő kamera rögzítette. Az utca végén az autót már várták a rendőrök, akik előállították a sofőrt. A szabálysértési hatóság a 30000 forintos bírságon felül, még 5 hónapra a járművezetéstől is eltiltotta a vétkes sofőrt.

A rendőrség felhívta a figyelmet, hogy Kecskeméten (is) egyre gyakoribb jelenség, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeken közlekedők, és a „zebrákat” megközelítő gépjárművezetők nem szabályosan hajtják végre az átkelést. A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a balesetek visszaszorítása érdekében - a városban kiépített térfigyelő rendszernek köszönhetően - sajátos akciót indítottak 2019 februárjában.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

baleset

megelőzés

zebra

gyerekek