Atyaég! Millimétereken múlt ennek a két kecskeméti gyereknek az élete + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Atyaég! Millimétereken múlt ennek a két kecskeméti gyereknek az élete + VIDEÓ

Millimétereken múlott a tragédia Kecskeméten, egy gépkocsivezető majdnem elütött két szabályosan közlekedő lányt, az esetet a térfigyelő rendszer rögzítette. A sofőrt az utca végén már várták a rendőrök, a szabálysértési hatóság még aznap eltiltotta az autóst a járművezetéstől - írja közleményében a police.hu.

A rendőrségi portál szerint a Zebra terv elnevezésű – baleset-megelőzési – országos kampány keretén belül 2019. május 14-e és 17-e között Bács-Kiskun megyében is a gyalogos-átkelőhelyek környékén kiemelt rendőri jelenlétre számíthatnak az arra közlekedők.

Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában 2019. május 15-én 15 óra 13 perckor egy gépkocsivezető majdnem elütött két szabályosan közlekedő lányt, az esetet a térfigyelő kamera rögzítette. Az utca végén az autót már várták a rendőrök, akik előállították a sofőrt. A szabálysértési hatóság a 30000 forintos bírságon felül, még 5 hónapra a járművezetéstől is eltiltotta a vétkes sofőrt.

A rendőrség felhívta a figyelmet, hogy Kecskeméten (is) egyre gyakoribb jelenség, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeken közlekedők, és a „zebrákat” megközelítő gépjárművezetők nem szabályosan hajtják végre az átkelést. A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a balesetek visszaszorítása érdekében - a városban kiépített térfigyelő rendszernek köszönhetően - sajátos akciót indítottak 2019 februárjában.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

baleset

megelőzés

zebra

gyerekek