Atyaég! Millimétereken múlt ennek a két kecskeméti gyereknek az élete + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Atyaég! Millimétereken múlt ennek a két kecskeméti gyereknek az élete + VIDEÓ

Millimétereken múlott a tragédia Kecskeméten, egy gépkocsivezető majdnem elütött két szabályosan közlekedő lányt, az esetet a térfigyelő rendszer rögzítette. A sofőrt az utca végén már várták a rendőrök, a szabálysértési hatóság még aznap eltiltotta az autóst a járművezetéstől - írja közleményében a police.hu.

A rendőrségi portál szerint a Zebra terv elnevezésű – baleset-megelőzési – országos kampány keretén belül 2019. május 14-e és 17-e között Bács-Kiskun megyében is a gyalogos-átkelőhelyek környékén kiemelt rendőri jelenlétre számíthatnak az arra közlekedők.

Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában 2019. május 15-én 15 óra 13 perckor egy gépkocsivezető majdnem elütött két szabályosan közlekedő lányt, az esetet a térfigyelő kamera rögzítette. Az utca végén az autót már várták a rendőrök, akik előállították a sofőrt. A szabálysértési hatóság a 30000 forintos bírságon felül, még 5 hónapra a járművezetéstől is eltiltotta a vétkes sofőrt.

A rendőrség felhívta a figyelmet, hogy Kecskeméten (is) egyre gyakoribb jelenség, hogy a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeken közlekedők, és a „zebrákat” megközelítő gépjárművezetők nem szabályosan hajtják végre az átkelést. A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a balesetek visszaszorítása érdekében - a városban kiépített térfigyelő rendszernek köszönhetően - sajátos akciót indítottak 2019 februárjában.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

baleset

megelőzés

zebra

gyerekek