Ezen a magyar közúton megengedett a 250 km/órás sebesség

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a magyar közúton megengedett a 250 km/órás sebesség

Nagyjából 60 ezer forint/autó óradíjért bérelhetik ki majd a 45 milliárdos zalai csodapályát a járműipari tesztelők, akik – ha akarják – hétfőn és kedden egy számukra lezárt közúton is száguldozhatnak, akár 250 km/órával – írja a Vezess.hu.

A ZalaZONE névre keresztelt tesztpálya világviszonylatban is kiemelkedő méretű és tudású járműipari fejlesztőközpont lesz. Az átadás még várat magára, mivel a tesztpálya körülbelül két év múlva lesz kész teljesen, addig még hátra van rengeteg földmunka, aszfaltozás, és építkezés a 260 hektáros komplexum befejezéséig.

A tesztpályának eddig az első ütemét adták át, az avatásra ellátogattak a Portfolio munkatársai is, akik az Instagramon több képet is megosztottak a pályáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A ZalaZone járműipari tesztpálya első ütemének avatásán jártunk. A 265 hektáros területen elkészült a két kilométeres kezelhetőségi pálya, ahol a menetstabilizálást, a kormány- és fékrendszert vagy a sávtartó funkciókat tesztelik. A mintegy 300 méter átmérőjű dinamikai felület 800 méteres ráfutósávval rendelkezik, ami egyebek mellett a „jávorszarvastesztek” elvégzésére is alkalmas, a fékek vizsgálatát pedig nyolc különböző sávból álló felületen végezhetik. Hamarosan jön az exkluzív videónk is! Fotó: Portfolio; Magyar Telekom #portfoliohu #magyarinsta #portfolio #instahu #mik #budapest #hungary #finance #business #uzlet #gazdasag #hungaryfinance #magyargazdasag #zalazone #tesztpalya #teszt #test #cartesting #cartest #autoteszteles #autoteszt #tesztauto #crashtest #crashtestdummies #elektromosauto #zala #zalaegerszeg

Portfolio (@portfoliohu) által megosztott bejegyzés,

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autó

tesztpálya

sebesség

gyorsulás

zalazone

zala

zala megye