Lovak kóborolnak az autópályán: lezárták az M7-est

HelloVidék   
  Megosztom
Lovak kóborolnak az autópályán: lezárták az M7-est

Autópályára szaladt lovak miatt lezárták az M7-es autópályát Martonvásár térségében - írja a police.hu.

A rendőrség szerint bejelentés érkezett, miszerint az M7-es autópálya Martonvásári szakaszán két ló tartózkodik. A rendőrség azt közölte, hogy a "lovak befogásnak és elszállításának idejére, a balesetek megelőzése érdekében 2019. május 21-én 7 óra 30 perctől a rendőrök zárják az autópálya Martonvásári szakaszát a 30-as kilométerszelvény közelében, a Budapest és a Balaton felé tartó oldalon egyaránt."

Arról egyelőre nincs hír, honnan szabadultak el az állatok, de az Útinform szerint a főváros és a Balaton felé vezető oldalon is dugóra kell számítani.

Címlapképünk illusztráció.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

autópálya

útzár