Megvan a tettes: eljárás indult az M7-esen elszabadult lovak gazdája ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Megvan a tettes: eljárás indult az M7-esen elszabadult lovak gazdája ellen

Tegnap reggel két ló szabadult el az M7-es autópályán, ami nagy káoszt okozott a közlekedésben. A rendőrség eljárást indított gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt egy nő ellen.

Mi is beszámoltunk róla, hogy tegnap reggel két elszabadult ló miatt le kellett zárni az M7-es autópályát. Úgy tűnik, hogy megvan a tettes: a rendőrség honlapján azt írta, hogy a lovak tulajdonosa, egy nő ellen indítottak eljárást gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt.

A történtek miatt mindkét irányban le kellett zárni az M7-es autópályát a reggeli csúcsforgalomban.

Fotónk illusztráció.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

autópálya

nyomozás

rendőrség

autópálya