Megvan a tettes: eljárás indult az M7-esen elszabadult lovak gazdája ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Megvan a tettes: eljárás indult az M7-esen elszabadult lovak gazdája ellen

Tegnap reggel két ló szabadult el az M7-es autópályán, ami nagy káoszt okozott a közlekedésben. A rendőrség eljárást indított gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt egy nő ellen.

Mi is beszámoltunk róla, hogy tegnap reggel két elszabadult ló miatt le kellett zárni az M7-es autópályát. Úgy tűnik, hogy megvan a tettes: a rendőrség honlapján azt írta, hogy a lovak tulajdonosa, egy nő ellen indítottak eljárást gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt.

A történtek miatt mindkét irányban le kellett zárni az M7-es autópályát a reggeli csúcsforgalomban.

Fotónk illusztráció.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

autópálya

nyomozás

rendőrség

autópálya