Megvan a tettes: eljárás indult az M7-esen elszabadult lovak gazdája ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Megvan a tettes: eljárás indult az M7-esen elszabadult lovak gazdája ellen

Tegnap reggel két ló szabadult el az M7-es autópályán, ami nagy káoszt okozott a közlekedésben. A rendőrség eljárást indított gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt egy nő ellen.

Mi is beszámoltunk róla, hogy tegnap reggel két elszabadult ló miatt le kellett zárni az M7-es autópályát. Úgy tűnik, hogy megvan a tettes: a rendőrség honlapján azt írta, hogy a lovak tulajdonosa, egy nő ellen indítottak eljárást gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt.

A történtek miatt mindkét irányban le kellett zárni az M7-es autópályát a reggeli csúcsforgalomban.

Fotónk illusztráció.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

autópálya

nyomozás

rendőrség

autópálya