Megvan a tettes: eljárás indult az M7-esen elszabadult lovak gazdája ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Megvan a tettes: eljárás indult az M7-esen elszabadult lovak gazdája ellen

Tegnap reggel két ló szabadult el az M7-es autópályán, ami nagy káoszt okozott a közlekedésben. A rendőrség eljárást indított gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt egy nő ellen.

Mi is beszámoltunk róla, hogy tegnap reggel két elszabadult ló miatt le kellett zárni az M7-es autópályát. Úgy tűnik, hogy megvan a tettes: a rendőrség honlapján azt írta, hogy a lovak tulajdonosa, egy nő ellen indítottak eljárást gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt.

A történtek miatt mindkét irányban le kellett zárni az M7-es autópályát a reggeli csúcsforgalomban.

Fotónk illusztráció.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

autópálya

nyomozás

rendőrség

autópálya