Autósok, vigyázat: mától már él a forgalomkorlátozás az M1-es egyik szakaszán!

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, vigyázat: mától már él a forgalomkorlátozás az M1-es egyik szakaszán!

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a Szárligeti csomópont kiépítésének M1-es autópályát is érintő előkészítő munkálatait kezdi a kivitelező, emiatt a 48-as és a 47-es kilométerszelvények között a leállósávot lezárják egy rövid szakaszon 2019. május 23-a, csütörtöktől. A munkálatok várhatóan 1 hónapig tartanak.

A munkaterület mellett 100 km/h-s sebességkorlátozásra kell számítani. A forgalom továbbra is a megszokott 2x2 sávon haladhat.

Az előkészítő munkálatok után kezdheti meg a kivitelező az új csomópont kivitelezését, mely során 9100 tonna aszfaltot épít be, töltés, árkok és csapadékelvezető is épül. A csomópont a térségben élők gyorsabb elérhetőségét segíti elő az M1-es autópályához, illetve a Tatabánya-Tata új elkerülő útvonalának csatlakozását is biztosítja, derül ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt, közleményéből.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők szakemberei a munkálatok idejére a közlekedők türelmét kérik, illetve, azt, hogy a munkaterületek mellett fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autópálya

utazás

autó

fejlesztés

csomópont

m1

szárliget

tata

tatabánya