Örülhetnek a villanyautósok: új töltőállomásokat adtak át vidéken

HelloVidék   
  Megosztom
Örülhetnek a villanyautósok: új töltőállomásokat adtak át vidéken

Az NKM Mobilitás Kft. a Debrecenben található Decathlon parkolóban üzembe helyezte elektromos autó töltőit az ügyfelek számára, ezzel már országszerte 12 Decathlon áruház parkolójában tudják tölteni elektromos autóikat a Mobiliti ügyfelei.

Az új debreceni töltőállomáson 1 db Ensto Chago Pro EVF200-BSAC (2*22 kW AC, Type2 aljzattal) és 1 db Tritium Veefil RT 50 kW DC (CHAdeMO és CCS kábellel) töltőt telepített a társaság. A töltők 2-2 csatlakozóval rendelkeznek, tehát összesen négy parkolóhelyen vehető igénybe a töltési szolgáltatás.

A Mobiliti töltőállomásain mára már mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés-indítás. Ez a funkció már csak a Mobiliti NKM Töltőpont applikációjából kezdeményezhető, illetve regisztrált ügyfelek részére RFID azonosítóval történő töltés-indítás is elérhető.

Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. eddig 86 db nyilvános töltőt és 177 db nyilvános töltési pontot telepített a villanyautósok számára. A Mobiliti 2018 nyarán elindította a 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatát, amely segítséget nyújt a villanyautósok számára.

Mobiliti villámtöltő lefedettség: az ország területén, tetszőlegesen kiválasztott bármely helyszíntől legfeljebb 100 km-re, található egy működő, 50 kW-os Mobiliti DC töltő. A jellemzően autópálya vagy gyorsforgalmi út mellett telepített Mobiliti villámtöltők nagyban elősegítik az ország villanyautós átjárhatóságát.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autó

töltő

töltőállomás

parkoló

elektromos

elektromos autó

vidék

debrecen