Örülhetnek a villanyautósok: új töltőállomásokat adtak át vidéken

HelloVidék   
  Megosztom
Örülhetnek a villanyautósok: új töltőállomásokat adtak át vidéken

Az NKM Mobilitás Kft. a Debrecenben található Decathlon parkolóban üzembe helyezte elektromos autó töltőit az ügyfelek számára, ezzel már országszerte 12 Decathlon áruház parkolójában tudják tölteni elektromos autóikat a Mobiliti ügyfelei.

Az új debreceni töltőállomáson 1 db Ensto Chago Pro EVF200-BSAC (2*22 kW AC, Type2 aljzattal) és 1 db Tritium Veefil RT 50 kW DC (CHAdeMO és CCS kábellel) töltőt telepített a társaság. A töltők 2-2 csatlakozóval rendelkeznek, tehát összesen négy parkolóhelyen vehető igénybe a töltési szolgáltatás.

A Mobiliti töltőállomásain mára már mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés-indítás. Ez a funkció már csak a Mobiliti NKM Töltőpont applikációjából kezdeményezhető, illetve regisztrált ügyfelek részére RFID azonosítóval történő töltés-indítás is elérhető.

Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. eddig 86 db nyilvános töltőt és 177 db nyilvános töltési pontot telepített a villanyautósok számára. A Mobiliti 2018 nyarán elindította a 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatát, amely segítséget nyújt a villanyautósok számára.

Mobiliti villámtöltő lefedettség: az ország területén, tetszőlegesen kiválasztott bármely helyszíntől legfeljebb 100 km-re, található egy működő, 50 kW-os Mobiliti DC töltő. A jellemzően autópálya vagy gyorsforgalmi út mellett telepített Mobiliti villámtöltők nagyban elősegítik az ország villanyautós átjárhatóságát.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

autó

töltő

töltőállomás

parkoló

elektromos

elektromos autó

vidék

debrecen