Vakmerő gyerekek: kézből etetik Erdélyben a medvéket

hvg.hu   
  Megosztom
Vakmerő gyerekek: kézből etetik Erdélyben a medvéket

Több felvételt is bemutatott az utóbbi napokban a Transindex, amelyen az látszik, hogy a Transzfogarasi út közelében medvéket etetnek emberek – felnőttek és gyerekek egyaránt. Most épp egy kislányról került ki egy videó, amint kézből etet egy kisméretű medvét - írja a HVG.

A portál szerint nemrég ugyanitt, a Transzfogarasi út közelében fotóztak le néhány felnőtt turistát, ahogy két medvebocsot etettek. A felnőttekkel voltak gyerekek is, akik szintén testközelből csodálták a nem épp dicséretre méltó emberi viselkedést.

Egy ilyen találkozás akár végzetes is lehet, főleg, ha a közelben ólálkodik a bocsok anyja. A turistákat rendszeresen figyelmeztetik a hatóságok, hogy ne közelítsék meg az állatokat, ne menjenek közel hozzájuk, valamint ne etessék őket hiszen rettentő veszélyes lehet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

erdély

gyerekek

etetés

vadállatok

transzfogarasi út

veszély