Vakmerő gyerekek: kézből etetik Erdélyben a medvéket

hvg.hu   
  Megosztom
Vakmerő gyerekek: kézből etetik Erdélyben a medvéket

Több felvételt is bemutatott az utóbbi napokban a Transindex, amelyen az látszik, hogy a Transzfogarasi út közelében medvéket etetnek emberek – felnőttek és gyerekek egyaránt. Most épp egy kislányról került ki egy videó, amint kézből etet egy kisméretű medvét - írja a HVG.

A portál szerint nemrég ugyanitt, a Transzfogarasi út közelében fotóztak le néhány felnőtt turistát, ahogy két medvebocsot etettek. A felnőttekkel voltak gyerekek is, akik szintén testközelből csodálták a nem épp dicséretre méltó emberi viselkedést.

Egy ilyen találkozás akár végzetes is lehet, főleg, ha a közelben ólálkodik a bocsok anyja. A turistákat rendszeresen figyelmeztetik a hatóságok, hogy ne közelítsék meg az állatokat, ne menjenek közel hozzájuk, valamint ne etessék őket hiszen rettentő veszélyes lehet.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

erdély

gyerekek

etetés

vadállatok

transzfogarasi út

veszély