Fontos változás a vasúton: itt lesz pályafelújítás, változik a menetrend

MTI   
  Megosztom
Fontos változás a vasúton: itt lesz pályafelújítás, változik a menetrend

Hétfőtől változik a menetrend a Budapest-Pusztaszabolcs-Dombóvár-Pécs vasútvonalon, mert Százhalombatta és Pusztaszabolcs között pályafelújítást végeznek - közölte a Mávinform.

A közleményben azt írták, az augusztus 25-ig tartó változás alatt a pécsi InterCity vonatok vágányzár miatt Dunaújváros felé kerülnek, Sárbogárd helyett Rétszilas állomáson állnak meg. A Budapest és Baja, illetve onnan a Keleti pályaudvarra közlekedő Gemenc expresszvonat is Dunaújváros érintésével, kerülő útirányon, módosított menetrend szerint közlekedik.

Bizonyos személyvonatok helyett Pusztaszabolcs és Szabadegyháza, valamint Pusztaszabolcs és Zichyújfalu között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Hétfőn egyes Pusztaszabolcsról Dunaújvárosba és Dunaújvárosból a Déli pályaudvarig közlekedő vonatok helyett pótlóbuszok járnak Pusztaszabolcs és Dunaújváros között is - tudatták.

Néhány Százhalombattáról és a Déli pályaudvarról induló vonat nem közlekedik. A Budapest-Százhalombatta és a Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros között közlekedő bizonyos vonatok korábban indulnak a Déli pályaudvarról, és oda később érkeznek. A változásokról bővebb információ a MÁV-csoport honlapján olvasható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vasút

vonat

közlekedés

változás

menetrend