Brutális vihar Szegeden: háztetőket tépett le a tornádó erejű szél + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális vihar Szegeden: háztetőket tépett le a tornádó erejű szél + VIDEÓ

Hatalmas vihar csapott le Szegedre! Az előszele több épület tetejében is kárt tett, az SZTK ÁJK épületének tetőszerkezetéből konkrétan letépett egy darabot. Vérző fejű emberek vannak az utcákon!

A szegedma.hu beszámolója szerint sokfelé vérző fejű embereket látni az utcákon; a Széchenyi téren pedig emeberekre dőlt egy faág. Sőt, áramszünet miatt járatkimaradásokra is kell számítani.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vihar

viharjelzés

szeged

tornádó

ítéletidő