Brutális vihar Szegeden: háztetőket tépett le a tornádó erejű szél + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális vihar Szegeden: háztetőket tépett le a tornádó erejű szél + VIDEÓ

Hatalmas vihar csapott le Szegedre! Az előszele több épület tetejében is kárt tett, az SZTK ÁJK épületének tetőszerkezetéből konkrétan letépett egy darabot. Vérző fejű emberek vannak az utcákon!

A szegedma.hu beszámolója szerint sokfelé vérző fejű embereket látni az utcákon; a Széchenyi téren pedig emeberekre dőlt egy faág. Sőt, áramszünet miatt járatkimaradásokra is kell számítani.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vihar

viharjelzés

szeged

tornádó

ítéletidő