Bejelentették az időpontot: eddig használhatjuk MÁV bérleteinket

MTI   
  Megosztom
Bejelentették az időpontot: eddig használhatjuk MÁV bérleteinket

Idén is meghosszabbított érvényességi idővel indul az év a vonattal közlekedőknek, ám az új bérletek vásárlását nem érdemes túl sokáig húzni.

A decemberre szóló bérletek január 7-éig érvényesek, de a társaság azt javasolja, hogy a januári bérletvásárlást ne halasszuk január 5. utánra, mivel a havi bérletek rendes érvényességi idejét jelentő megszokott dátum januárban vasárnapra esik, így 2020 első hétfőjén tömegesen akarnak majd bérletet vásárolni az utazók. Várhatóan az ünnepek után, a téli szünetből a diákok és a szabadságokat követően a munkavállalók egyszerre térnek vissza a munkahelyeikre, így a sorban állás ideje jelentősen megnövekedhetne.

A bérletvásárlással kapcsolatban hangsúlyozták, hogy a MÁV-Start fejlesztésével már a bérleteket is meg lehet vásárolni applikáción keresztül az Android operációs rendszert futtató eszközökön.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

máv

vasút

vasúti közlekedés

bérlet