Bejelentették az időpontot: eddig használhatjuk MÁV bérleteinket

MTI   
  Megosztom
Bejelentették az időpontot: eddig használhatjuk MÁV bérleteinket

Idén is meghosszabbított érvényességi idővel indul az év a vonattal közlekedőknek, ám az új bérletek vásárlását nem érdemes túl sokáig húzni.

A decemberre szóló bérletek január 7-éig érvényesek, de a társaság azt javasolja, hogy a januári bérletvásárlást ne halasszuk január 5. utánra, mivel a havi bérletek rendes érvényességi idejét jelentő megszokott dátum januárban vasárnapra esik, így 2020 első hétfőjén tömegesen akarnak majd bérletet vásárolni az utazók. Várhatóan az ünnepek után, a téli szünetből a diákok és a szabadságokat követően a munkavállalók egyszerre térnek vissza a munkahelyeikre, így a sorban állás ideje jelentősen megnövekedhetne.

A bérletvásárlással kapcsolatban hangsúlyozták, hogy a MÁV-Start fejlesztésével már a bérleteket is meg lehet vásárolni applikáción keresztül az Android operációs rendszert futtató eszközökön.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

máv

vasút

vasúti közlekedés

bérlet