Határátkelőhelyeket zártak le a szerbek Magyarország felé: ezek a kivételek

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Határátkelőhelyeket zártak le a szerbek Magyarország felé: ezek a kivételek

A rendőrség tette közzé honlapján a listát csütörtökön. Eszerint 7 órától 4 kivétellel nem üzemelnek a határátkelőhelyek Szerbia és Magyarország között.

Négy kivételével minden határátkelőhelyet lezárt Szerbia Magyarország felé, közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Eszerint 7 órától nem üzemel a

  • Bácsalmás-Bajmok,
  • a Bácsszentgyörgy-Hadikfalva,
  • a Tiszasziget-Gyála,
  • az Ásotthalom-Királyhalom,
  • a Kübekháza-Rábé
  • és a Röszke-Horgos közút határátkelő.

Határátkelésre továbbra is lehetőség van a Hercegszántó és Tompa közúti, Röszke Autópálya Határátkelőhelyeken és Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

határ

határátkelő

szerbia

lezárás

határátkelőhely