Határátkelőhelyeket zártak le a szerbek Magyarország felé: ezek a kivételek

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Határátkelőhelyeket zártak le a szerbek Magyarország felé: ezek a kivételek

A rendőrség tette közzé honlapján a listát csütörtökön. Eszerint 7 órától 4 kivétellel nem üzemelnek a határátkelőhelyek Szerbia és Magyarország között.

Négy kivételével minden határátkelőhelyet lezárt Szerbia Magyarország felé, közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Eszerint 7 órától nem üzemel a

  • Bácsalmás-Bajmok,
  • a Bácsszentgyörgy-Hadikfalva,
  • a Tiszasziget-Gyála,
  • az Ásotthalom-Királyhalom,
  • a Kübekháza-Rábé
  • és a Röszke-Horgos közút határátkelő.

Határátkelésre továbbra is lehetőség van a Hercegszántó és Tompa közúti, Röszke Autópálya Határátkelőhelyeken és Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

határ

határátkelő

szerbia

lezárás

határátkelőhely