Határátkelőhelyeket zártak le a szerbek Magyarország felé: ezek a kivételek

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Határátkelőhelyeket zártak le a szerbek Magyarország felé: ezek a kivételek

A rendőrség tette közzé honlapján a listát csütörtökön. Eszerint 7 órától 4 kivétellel nem üzemelnek a határátkelőhelyek Szerbia és Magyarország között.

Négy kivételével minden határátkelőhelyet lezárt Szerbia Magyarország felé, közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Eszerint 7 órától nem üzemel a

  • Bácsalmás-Bajmok,
  • a Bácsszentgyörgy-Hadikfalva,
  • a Tiszasziget-Gyála,
  • az Ásotthalom-Királyhalom,
  • a Kübekháza-Rábé
  • és a Röszke-Horgos közút határátkelő.

Határátkelésre továbbra is lehetőség van a Hercegszántó és Tompa közúti, Röszke Autópálya Határátkelőhelyeken és Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

határ

határátkelő

szerbia

lezárás

határátkelőhely