Ilyet még nem láttunk: így fognak kinézni az új balatoni kompok

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk: így fognak kinézni az új balatoni kompok

Megérkeztek a BAHART új hajóflottájának prototípus tervei, amelyből azt is megtudhatjuk, hogyan fognak kinézni az új balatoni komp, amely akár már jövőre közlekedhet Tihany és Szántód között - írja az MTÜ.

A Magyar Turisztikai Ügynökség cikke alapján megérkeztek a BAHART új hajóflottájának prototípus tervei. Elkészült a műszaki dokumentáció és a közölt látványterveknek köszönhetően azt is láthatjuk, hogyan fog kinézni az új komp, az új katamaránok és a BAHART zászlóshajója. A 2030-ig tartó fejlesztés célja, hogy a BAHART európai színvonalú hajózási feladatokat tudjon ellátni.

A tervek szerint akár a következő évben, de legrosszabb esetben 2022-ben Szántód és Tihany közt már az új kompok fognak közlekedni és erre az időre mind két rév és a kikötő környéke is meg fog újulni. Megrendelik az első kisméretű katamaránokat is, amelyek alapvetően Balatonfüred, Keszthely és Siófok körzetében fognak közlekedni.

Az új kompokról készül fotókat az MTÜ oldalán láthatjuk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

komp

mtü

turizmus

bahart

balaton