Ilyet még nem láttunk: így fognak kinézni az új balatoni kompok

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk: így fognak kinézni az új balatoni kompok

Megérkeztek a BAHART új hajóflottájának prototípus tervei, amelyből azt is megtudhatjuk, hogyan fognak kinézni az új balatoni komp, amely akár már jövőre közlekedhet Tihany és Szántód között - írja az MTÜ.

A Magyar Turisztikai Ügynökség cikke alapján megérkeztek a BAHART új hajóflottájának prototípus tervei. Elkészült a műszaki dokumentáció és a közölt látványterveknek köszönhetően azt is láthatjuk, hogyan fog kinézni az új komp, az új katamaránok és a BAHART zászlóshajója. A 2030-ig tartó fejlesztés célja, hogy a BAHART európai színvonalú hajózási feladatokat tudjon ellátni.

A tervek szerint akár a következő évben, de legrosszabb esetben 2022-ben Szántód és Tihany közt már az új kompok fognak közlekedni és erre az időre mind két rév és a kikötő környéke is meg fog újulni. Megrendelik az első kisméretű katamaránokat is, amelyek alapvetően Balatonfüred, Keszthely és Siófok körzetében fognak közlekedni.

Az új kompokról készül fotókat az MTÜ oldalán láthatjuk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

komp

mtü

turizmus

bahart

balaton