A vízen oldották meg a vonatpótlást ezen a szakaszon: ingyen lehet utazni a szokatlan járatokon

HelloVidék   
  Megosztom
A vízen oldották meg a vonatpótlást ezen a szakaszon: ingyen lehet utazni a szokatlan járatokon

Nagymaros és Zebegény között vonatpótló buszok is közlekednek, de csak kerülőúton járhatnak, több mint egy órás menetidővel. A most indított hajójárat körülbelül 40 perc alatt teszi meg a távot.

Ingyenes hajójáratokkal is pótolják a vonatokat Nagymaros és Zebegény között hétfő óta, mivel a vasúti pálya és a 12-es főút a múlt heti vihar után járhatatlanná vált. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a rengeteg eső miatt kő- és sárlavina zúdult a 12-es főútra és a vasúti sínekre.

A most indított hajójárat körülbelül 40 perc alatt teszi meg a távot. A vasúti közlekedés legkorábban július második hetében indulhat meg egy vágányon, addig marad a pótlás, számolt be az RTL Klub híradója.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

vonatpótlás

vonatpótló hajó

zebegény

nagymaros