A vízen oldották meg a vonatpótlást ezen a szakaszon: ingyen lehet utazni a szokatlan járatokon

HelloVidék   
  Megosztom
A vízen oldották meg a vonatpótlást ezen a szakaszon: ingyen lehet utazni a szokatlan járatokon

Nagymaros és Zebegény között vonatpótló buszok is közlekednek, de csak kerülőúton járhatnak, több mint egy órás menetidővel. A most indított hajójárat körülbelül 40 perc alatt teszi meg a távot.

Ingyenes hajójáratokkal is pótolják a vonatokat Nagymaros és Zebegény között hétfő óta, mivel a vasúti pálya és a 12-es főút a múlt heti vihar után járhatatlanná vált. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a rengeteg eső miatt kő- és sárlavina zúdult a 12-es főútra és a vasúti sínekre.

A most indított hajójárat körülbelül 40 perc alatt teszi meg a távot. A vasúti közlekedés legkorábban július második hetében indulhat meg egy vágányon, addig marad a pótlás, számolt be az RTL Klub híradója.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

vonatpótlás

vonatpótló hajó

zebegény

nagymaros