Brutális mennyiségű liszt szóródott a forgalmas autóútra: több sávot lezártak

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális mennyiségű liszt szóródott a forgalmas autóútra: több sávot lezártak

Három kamion ütközött az M0-ás autóúton csütörtök délután. Az ütközés következtében senki nem sérült meg, viszont nagy mennyiségű liszt szóródott az útra.

A Pest Megyei Rendőr-fókapitányság közlése szerint három kamion ütközött az M0-ás autóúton csütörtök délután. A baleset következtében nagy mennyiségű liszt szóródott az útra. A járművek az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Érd térségében ütköztek össze, senki nem sérült meg.

A rendőrök a külső és a középső forgalmi sávot lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés idejére: torlódásra kell számítani.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

autó

közlekedés

liszt

baleset

veszély