Durva árhullám érte el Miskolcot: fotókon a tajtékos Szinva patak

MTI   
  Megosztom
Durva árhullám érte el Miskolcot: fotókon a tajtékos Szinva patak

Országszerte egyre több helyről számolnak be áradásokról. Friss felvételek szerint a miskolci Szinva patak is árad, a helyszínen készült felvételek szerint a mederből viszont még nem lépett ki a víztömeg.

Frissítés - 21:55: A legfrissebb információk szerint késő este kilépett medréből a Szinva patak Miskolcon, és elöntötte a környező utcákat, tereket.

Fotók: MTI/Vajda János

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

szinva patak

áradás