Ismét medvéket láttak Magyarországon: mutatjuk, hol bukkant fel a csapat

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét medvéket láttak Magyarországon: mutatjuk, hol bukkant fel a csapat

Több medvét is látott két nő a petőfibányai temetőnél szerdán reggel - számolt be róla a heol.hu.

Két sportoló hölgy három medvét látott a petőfibányai temetőnél szerdán reggel, 7 óra előtt pár perccel

– számolt be a portálnak Juhász Péter polgármester, aki időközben értesítette a polgárőröket, a rendőröket és a vadászokat.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

petőfibánya

temető

heves megye

heves

falu