Felborult egy kombájn Somogy megyében: nem hétköznapi fotók készültek az esetről

HelloVidék   
  Megosztom
Felborult egy kombájn Somogy megyében: nem hétköznapi fotók készültek az esetről

Furcsa látvány fogadta az autósokat hétfőn. Letért az útról és az oldalára borult egy kombájn Somogy megyében, Kapoly külterületén. A sofőr nem sérült meg a szokatlan balesetben.

Letért az útról és az oldalára borult egy kombájn Somogy megyében, Kapoly külterületén. A tabi önkormányzati tűzoltók és a KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói csörlő segítségével kerekeire állították a munkagépet. A sofőr nem sérült meg a balesetben.

Fotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kombájn

közlekedés

somogy