Óvatosságra intik a kirándulókat, sportolókat: medve kóborolt Mázsaháza környékén

HelloVidék   
  Megosztom
Óvatosságra intik a kirándulókat, sportolókat: medve kóborolt Mázsaháza környékén

Diósjenő közösségi oldala gyanús nyomról töltött fel fényképet a Facebookra május 1-jén. Később kiderült, medvenyomok lehettek.

Nagy valószínűséggel medvelábnyomot fényképeztek a Mázsaháznál. A nemzeti park munkatársai még megerősítik a hírt, addig is az arra futóktól, túrázóktól óvatosságot kérünk. Elképzelhető, hogy a mackó már odébb állt, de nem árt a körültekintő erdőjárás

- olvasható a település bejegyzésében.

A Turista magazin felkereste a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságát is, érdeklődésükre park szakemberei elmondták:

Az elmúlt napok esős időjárása miatt azonban a meglévő nyomok már nem láthatóak, és azóta újabb nyomról nem szereztünk tudomást. Jelenleg nem rendelkezünk további információval a medve mozgásterületét illetően.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

medve észlelés

duna-ipoly nemzeti park

nemzeti park

mázsaháza

diósjenő