Óvatosságra intik a kirándulókat, sportolókat: medve kóborolt Mázsaháza környékén

HelloVidék   
  Megosztom
Óvatosságra intik a kirándulókat, sportolókat: medve kóborolt Mázsaháza környékén

Diósjenő közösségi oldala gyanús nyomról töltött fel fényképet a Facebookra május 1-jén. Később kiderült, medvenyomok lehettek.

Nagy valószínűséggel medvelábnyomot fényképeztek a Mázsaháznál. A nemzeti park munkatársai még megerősítik a hírt, addig is az arra futóktól, túrázóktól óvatosságot kérünk. Elképzelhető, hogy a mackó már odébb állt, de nem árt a körültekintő erdőjárás

- olvasható a település bejegyzésében.

A Turista magazin felkereste a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságát is, érdeklődésükre park szakemberei elmondták:

Az elmúlt napok esős időjárása miatt azonban a meglévő nyomok már nem láthatóak, és azóta újabb nyomról nem szereztünk tudomást. Jelenleg nem rendelkezünk további információval a medve mozgásterületét illetően.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

medve észlelés

duna-ipoly nemzeti park

nemzeti park

mázsaháza

diósjenő