Óvatosságra intik a kirándulókat, sportolókat: medve kóborolt Mázsaháza környékén

HelloVidék   
  Megosztom
Óvatosságra intik a kirándulókat, sportolókat: medve kóborolt Mázsaháza környékén

Diósjenő közösségi oldala gyanús nyomról töltött fel fényképet a Facebookra május 1-jén. Később kiderült, medvenyomok lehettek.

Nagy valószínűséggel medvelábnyomot fényképeztek a Mázsaháznál. A nemzeti park munkatársai még megerősítik a hírt, addig is az arra futóktól, túrázóktól óvatosságot kérünk. Elképzelhető, hogy a mackó már odébb állt, de nem árt a körültekintő erdőjárás

- olvasható a település bejegyzésében.

A Turista magazin felkereste a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóságát is, érdeklődésükre park szakemberei elmondták:

Az elmúlt napok esős időjárása miatt azonban a meglévő nyomok már nem láthatóak, és azóta újabb nyomról nem szereztünk tudomást. Jelenleg nem rendelkezünk további információval a medve mozgásterületét illetően.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

medve észlelés

duna-ipoly nemzeti park

nemzeti park

mázsaháza

diósjenő