Újabb medveészlelés Nógrádban: most a nyírjesi tó partján bukkantak nyomokra

MTI   
  Megosztom
Újabb medveészlelés Nógrádban: most a nyírjesi tó partján bukkantak nyomokra

Péntek hajnalban a nyírjesi 1-es számú tó partján egy friss vakondtúrásban maradt egy vélhetőleg fiatal medve lábnyoma – írta közösségi oldalán Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere.

Ahogy közleményében írta, mint az köztudott az innen 10-20 kilométerre lévő Csáb környéki erdőkben rendszeresen kameráznak medvéket, gyakori vendég a Mátra és a Börzsöny erdeiben is. Először 2013-ban, legutóbb egy éve észleltek a környéken medvét.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nógrád

balassagyarmat

medve

medveészlelés