Sokkolta a látvány: két medvefej bukkant fel a lány előtt kutyasétáltatás közben

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkolta a látvány: két medvefej bukkant fel a lány előtt kutyasétáltatás közben

Két medvét is láttak pénteken Egerben, a Nagy-Eged utca környékén. A két medvefejet megpillantó fiatal nő ijedtségében azt sem tudta, mitévő legyen, már futtában elkezdte tárcsázni a segélyhívót. A megyeszékhely vonzáskörzetében kimondottan gyakoriak a hasonló észlelések, több bejelentés is érkezett már a Bükki Nemzeti Park Igazgatósághoz, számol be róla a megyei napilap.

Péntek, hajnali öt óra környékén Egerben Barna Borbála éppen a vizsláját sétáltatta, amikor nem várt események zavarták meg a nyugalmát. A bokrokból valami fura nesz hallatszott, írja a heol.hu.

Éppen a Nagy-Eged utca feletti kis szőlős rész környékén jártunk, van ott két ház, közötte pedig egy kis ösvény, ahol lehet közlekedni. A közelben található egy nagy szemétdomb is. Már elengedtem futkározni a kutyámat, amikor a bokrok közeléből valami furcsa neszt hallottam

– kezdett a nem mindennapi történetbe Borbála, aki azt is elmondta a portálnak, hogy amit ezután látott, az teljesen sokkolta.

Borbála megőrizte hidegvérét, és a lehető legokosabban cselekedett: előbb elkezdett hátrálni a dombon, majd villámgyorsan lesprintelt, s már tárcsázta a 112-őt.

Lefutottam egészen a domb aljáig, az útra azonban a sok bozót miatt nem tudtam kijutni. Ezért egy helyi hölgytől kértem segítséget, akinek a környéken volt a kertje, s közben csak kiabáltam, hogy „medve, medve!

– mondta Borbála, aki száz százalékig meg van győződve arról, hogy tényleg két medvét látott a Nagy-Eged utcában.

Heves megyében nem ez az első eset, amikor valaki medvével akad össze, korábban medvét vagy annak nyomait vélték látni Andornaktálya, Maklár, Egerbakta, Verpelét, Egerszólát környékén, mint ahogy a Mátrából is érkeztek bejelentések.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

medveészlelés

eger

heves megye

barna borbála

medve

barna borbála