Tragédiák országszerte az ünnepen: szörnyű közlekedési balesetek történtek

MTI   
  Megosztom
Tragédiák országszerte az ünnepen: szörnyű közlekedési balesetek történtek

Augusztus 20. nemzeti ünnepünk, de az önfeledt szórakozást és pihenést az országban több helyen beárnyékolta számos közlekedési baleset: vonatgázolás és halálos közúti karambolok. Ilyen sötét péntekünk már régen volt, ami a halálos tragédiák számát illeti.

Vonat ütközött össze személygépkocsival Debrecenben, a Balmazújvárosi úton lévő vasúti átjáróban péntek délután, a balesetben a személyautó vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel

Ugyancsak Debrecenben a Nyíregyházáról Kőbánya-Kispestre tartó sebesvonat elgázolt egy embert péntek délután - közölte a Mávinform.

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 8-as főutat Bakonygyepes térségében péntek délután, a karambolban ketten meghaltak - közölte a rendőrség a honlapján. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta:

három személyautó ütközött a főút 86-os kilométerénél.

A katasztrófavédelem korábban még azt közölte, két autó karambolozott. Azt írták, az ajkai hivatásos tűzoltók több embert feszítővágóval próbálnak meg kiszabadítani a járművekből. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett. Az információk szerint a balesetnek a két halálos áldozaton túl sérültjei is vannak.

Frontálisan ütközött össze két személyautó Tótvázsonynál péntek délután; a balesetben egy ember meghalt - közölte a rendőrség a honlapján. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 77-es főút 14-es kilométerénél, Tótvázsonynál történt a baleset. Az egyik jármű sofőrje a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsi sofőrjét és utasát még vizsgálják.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közút

vonat

közlekedés

tragédia

haláleset

rendőrség

mentőhelikopter

katasztrófavédelem