Új híd épül a Szamos fölé: nagy terhet vesznek le ezzel a kompokról

HelloVidék   
  Megosztom
Új híd épül a Szamos fölé: nagy terhet vesznek le ezzel a kompokról

Az M49-es tervezett szamossályi csomópontja közelében emelhetnek hidat a Szamos felett, továbbá az új híd és az új autóút közötti kapcsolat fejlesztéséről is gondoskodnak majd - írja a Magyar Építők.

Jelenleg is zajlik az M49-es autóút 28 kilométeres első üteme, amin a Duna Aszfalt Építő Zrt. dolgozik, a második ütemre ugyanakkor még nincs kivitelező. Az új, több mint 45 kilométer hosszú 2x2 sávos út közvetlen gyorsforgalmi kapcsolatot teremt Nyíregyháza és az országhatár, a későbbiekben pedig Szatmárnémeti között, amivel jelentősen könnyíti majd a környéken lakók életét és segíti az áruszállítást is. Egy újabb közbeszerzési kiírás szerint keresik a tervezőt arra, hogy majd bekössék Szamossályit az M49-esbe. Ennek során a Jánkmajtis és Porcsalma közötti 4138-as utat egy mintegy egy kilométer hosszú szakaszon kiszélesítik és megerősítik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

útépítés

hídépítés

szamos

utazás

m49

hellovidek