Új híd épül a Szamos fölé: nagy terhet vesznek le ezzel a kompokról

HelloVidék   
  Megosztom
Új híd épül a Szamos fölé: nagy terhet vesznek le ezzel a kompokról

Az M49-es tervezett szamossályi csomópontja közelében emelhetnek hidat a Szamos felett, továbbá az új híd és az új autóút közötti kapcsolat fejlesztéséről is gondoskodnak majd - írja a Magyar Építők.

Jelenleg is zajlik az M49-es autóút 28 kilométeres első üteme, amin a Duna Aszfalt Építő Zrt. dolgozik, a második ütemre ugyanakkor még nincs kivitelező. Az új, több mint 45 kilométer hosszú 2x2 sávos út közvetlen gyorsforgalmi kapcsolatot teremt Nyíregyháza és az országhatár, a későbbiekben pedig Szatmárnémeti között, amivel jelentősen könnyíti majd a környéken lakók életét és segíti az áruszállítást is. Egy újabb közbeszerzési kiírás szerint keresik a tervezőt arra, hogy majd bekössék Szamossályit az M49-esbe. Ennek során a Jánkmajtis és Porcsalma közötti 4138-as utat egy mintegy egy kilométer hosszú szakaszon kiszélesítik és megerősítik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

útépítés

hídépítés

szamos

utazás

m49

hellovidek