Újabb baleset történt az autópályán Gyálnál: 11 embert érintett az ütközés

MTI   
  Megosztom
Újabb baleset történt az autópályán Gyálnál: 11 embert érintett az ütközés

Kisbusz és személyautó ütközött az M0-s autóúton vasárnap, a helyszínelés miatt az M5-ös autópályára Budapest irányába nem lehet lehajtani. A baleset az M0-ás autóút 31-es kilométerénél, az M5-ös autópályára vezető lehajtón, Gyál térségében történt.

Mint írták, a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, a műszaki mentés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Emiatt az M5-ös autópályára Budapest irányába nem lehet lehajtani. Az Útinform tájékoztatása szerint kerülni az autóúton, a 26-os kilométernél az 5-ös főúti, Dabas-Soroksár csomóponton keresztül lehet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

kisbusz

személyautó

m0-s

m5-ös autópálya

okf

gyál