Itt a bejelentés: december 10-től új menetrend lép élet a Volánbusznál

MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: december 10-től új menetrend lép élet a Volánbusznál

Országszerte számos módosítást vezet be menetrendjén a Volánbusz december 10-től - közölte az állami társaság.

A közlemény szerint a menetrendváltozással a munkába és iskolába járás, valamint a vasúti átszállás lehetőségei is bővülnek. A nagyobb hétvégi forgalom miatt több vonalon új járatokat indít a társaság

- írták.

Veszprém és Győr között a hétvégén új buszpár közlekedik. Vasárnap délutánonként Makóról, Hódmezővásárhelyről, Szentesről és Csongrádról indulnak új járatok a főváros felé. A Pécs-Baja-Szeged útvonalon a tanév végéig hétvégenként több járat indul, valamint jellemzően péntekenként és vasárnaponként Pécs és Baja között több busz közlekedik - tájékoztatott a társaság.

A változás a többi között érinti a Budapest-Ercsi-Adony-Dunaújváros között közlekedő buszok menetrendjét is. Mivel Szeged és Hódmezővásárhely között már vasútvillamos is jár, ezért a délelőtti és délutáni időszakokban csökken az autóbuszforgalom, négy járatpár megszűnik.

Közölték: Mezőkövesden a vasútállamos mellett kialakított buszállomást december 10-étől használhatják az utasok, a városközpont helyett a járatok innen indulnak és ide érkeznek. A menetrendmódosítás összes részletéről a Volánbusz honlapján lehet tájékozódni. A MÁV új vasúti menetrendje szintén december 10-től érvényes - közölte egy hete a vasúttársaság.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

volánbusz

menetrend

menetrend változás