Kész horror: több száz méter hosszan ömlött a motorolaj a szombathelyi elkerülőre

HelloVidék   
  Megosztom
Kész horror: több száz méter hosszan ömlött a motorolaj a szombathelyi elkerülőre

Állati belsőség után most motorolaj ömlött a 86-os és 87-es főutak közös szakaszára. A rendőrség lezárta a külső sávot a szombathelyi elkerülőn, miután egy román rendszámú teherjárműből kb. 30 liter motorolaj ömlött az úttestre egy műszaki hiba miatt.

Szerdán este egy román rendszámú DAF kamion indult el a 86-os számú főút Szombathelyt elkerülő szakasza mellett egy parkolóból a Rozsnyó utcától, amikor nem sokkal később a Vépi úti körforgalomnál a kamion jelezte, hogy kevés a motorolaj a járműben. A sofőr azonnal félreállt, kiderült, hogy az olajszűrő törött el és a kamionból mintegy harminc liter motorolaj folyt el az előző több száz méteren - számolt be róla a Vaol.hu.

A helyszínre a rendőrök és a közútkezelő munkatársa is kiérkezett, majd elkezdték felitatni a veszélyesen csúszós olajat az útról. A munka ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat, az egyik sávot le is kellett zárni. A kamion és a sofőr pedig a Csaba úti lehajtónál tartott kényszerpihenőt addig, amíg az alkatrészek megérkeztek a javításhoz.

-írták.

Néhány hónappal korábban ugyanezen az útszakaszon állati belsőségek ömlöttek több száz méteren az útra egy kamionból, akkor is több órára le kellett zárni az egyik sávot a takarítás idejére.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

motorolaj

katasztrófavédelem

baleset

szombathely