Kész horror: több száz méter hosszan ömlött a motorolaj a szombathelyi elkerülőre

HelloVidék   
  Megosztom
Kész horror: több száz méter hosszan ömlött a motorolaj a szombathelyi elkerülőre

Állati belsőség után most motorolaj ömlött a 86-os és 87-es főutak közös szakaszára. A rendőrség lezárta a külső sávot a szombathelyi elkerülőn, miután egy román rendszámú teherjárműből kb. 30 liter motorolaj ömlött az úttestre egy műszaki hiba miatt.

Szerdán este egy román rendszámú DAF kamion indult el a 86-os számú főút Szombathelyt elkerülő szakasza mellett egy parkolóból a Rozsnyó utcától, amikor nem sokkal később a Vépi úti körforgalomnál a kamion jelezte, hogy kevés a motorolaj a járműben. A sofőr azonnal félreállt, kiderült, hogy az olajszűrő törött el és a kamionból mintegy harminc liter motorolaj folyt el az előző több száz méteren - számolt be róla a Vaol.hu.

A helyszínre a rendőrök és a közútkezelő munkatársa is kiérkezett, majd elkezdték felitatni a veszélyesen csúszós olajat az útról. A munka ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat, az egyik sávot le is kellett zárni. A kamion és a sofőr pedig a Csaba úti lehajtónál tartott kényszerpihenőt addig, amíg az alkatrészek megérkeztek a javításhoz.

-írták.

Néhány hónappal korábban ugyanezen az útszakaszon állati belsőségek ömlöttek több száz méteren az útra egy kamionból, akkor is több órára le kellett zárni az egyik sávot a takarítás idejére.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

motorolaj

katasztrófavédelem

baleset

szombathely